Dit is geluk

Dit is geluk - Cuong Lu | Fthsonline.com

...eid en compassie altijd aanwezig zijn. In Dit is geluk nodigt Cuong Lu ons uit om de strijd te staken ... Dit is geluk - Paperback - 9789056703721 | AKO boeken ... . Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen. Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn. Klik hieronder om je gratis in te schrijven voor de cursus over Journaling - Geluk zit in een Klein ... Dit is geluk door Cuong Lu (paperback) - Managementboek.nl ... . Klik hieronder om je gratis in te schrijven voor de cursus over Journaling - Geluk zit in een Klein Boekje . Dit is voor jou als je: Er van droomt om een leukere, blijere, meer ontspannen versie van jezelf te worden! Met meer energie en tijd voor leuke dingen, meer Flow en overvloed wil ontvangen. Dit langdurige geluk kan soms echter ook overslaan in een sleur. Het is daarom van belang om het langdurig geluk af en toe te voorzien van kortdurend geluk. Verander bijvoorbeeld eens het interieur in huis, kijk of u een andere functie op u werk kunt krijgen of ga spontaan een dag op pad met z'n tweeën. Volgens onderzoek is geluk voor 50% erfelijk bepaald. Blijkt dat slechts 10% door persoonlijke omstandigheden komt en 40% van je geluk te maken heeft met hoe je denkt en hoe je je gedraagt. Dit betekent dus dat je zelf flink wat invloed kunt uitoefenen op je geluk. Dit is wat me het meest heeft verheugd aan de ontvangst van deze roman." Kans is een belangrijk thema in deze roman. Uw eigen verjaardag werd pas als 322e getrokken, dus u had erg veel geluk. Behalve dat u niet naar Vietnam hoefde, hoe heeft deze trekking uw leven nog meer beïnvloed? Gelukkig zijn is een bewuste keuze. Kies je voor geluk, dan richt je je aandacht op wat je wilt, niet op wat je niet wilt. Lees in dit artikel alles over gelukkig zijn, wat geluk is en hoe kun je gelukkig kunt worden. Dit komt volgens De Wachter door het obsessief najagen van ons eigen geluk waardoor we de verbinding met anderen zijn kwijtgeraakt. Zijn boodschap is dan ook: doe iets voor de wereld, voel je betrokken, geluk volgt dan vanzelf. Hoe je dit in de praktijk aanpakt, hebben we samengevat in 3 goede adviezen. 1. Stop met het meten van geluk Dit geluk omschrijft Aristoteles ook wel als voortreffelijk, in het Grieks virtus, wat is het Nederlands ook wel Deugd wordt genoemd. Ik ben het niet helemaal eens met Aristoteles. Ik denk namelijk dat je van beide manieren handelen gelukkig kan worden, het ligt er alleen aan wat voor type persoon je bent....

INFORMATIE

AUTEUR
Cuong Lu
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Dit is geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Ieder mens zoekt naar geluk, maar als het er is herkent hij het vaak niet. Geluk ontdekken vraagt om nieuwe manier van kijken en dat vraagt aanwijzingen, oefening en geduld. Als we denken het geluk te pakken te hebben, willen we het niet meer kwijt. We beseffen niet dat lijden en geluk twee kanten zijn van dezelfde medaille. We kunnen dus niet het een willen en het ander afwijzen. Om geluk werkelijk te ervaren moeten we het aandurven om het lijden te ontdekken en dat gaat verder dan accepteren. In 'Dit is geluk' nodigt Cuong Lu ons uit om het gevecht te stoppen. Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen.Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn.'Dit is geluk' is ontstaan uit recent mondeling onderricht van Cuong Lu. Met dit boek komt zijn verfrissende boodschap voor het eerst rechtstreeks beschikbaar voor een breder Nederlandstalig publiek. Met zijn zeer herkenbare benadering brengt hij een zeer bemoedigende boodschap: duurzaam geluk ligt binnen ieders handbereik.

Wil je het boek lezen?Dit is geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cuong Lu. Lezen Dit is geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN