Een vreemde eend in Afrika

Een vreemde eend in Afrika - Gert Duson | Fthsonline.com

...f €19,95 14 dagen bedenktijd Review: Een vreemde eend in Afrika ... Vreemde Eend, medicijnman in Afrika - home.hccnet.nl ... . Een jongensdroom over Afrika ontstond door de verhalen die Gert Duson in zijn kindertijd te horen kreeg. Zijn leraar en enkele missionarissen die in de Congo hadden gewerkt schetste een beeld over dansers rond het vuur op het ritme van de trommels, over medicijnmannen met bijzondere maskers en over de jungle met brullende leeuwen. Lees „Een vreemde eend in Afrika (E-boek) Naar Kaapstad in een Citroën 2cv" door Gert Duson verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Z ... Review: Een vreemde eend in Afrika / Reviews Boeken films ... ... . Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf ma... Een Vreemde Eend in Afrika . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. Een vreemde eend in Afrika (E-boek) Naar Kaapstad in een Citroën 2cv. Auteur(s) Gert Duson. NUR code(s) 508 Reisverhalen Imprint(s) Lannoo Uitgever(s) Terra - Lannoo, Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 22/03/2011 NSTC Een vreemde eend in Afrika (E-boek) eBook: Duson,Gert: Amazon.nl: Kindle Store. Ga naar primaire content.nl Prime proberen Hallo, Inloggen Account en lijsten Aanmelden Account en lijsten Retourzendingen en bestellingen Probeer Prime Winkel-wagen. Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo ... Read "Een vreemde eend in Afrika (E-boek) Naar Kaapstad in een Citroën 2cv" by Gert Duson available from Rakuten Kobo. Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf ma... Een vreemde eend in Afrika. naar Kaapstad in een Citroen 2CV. Gert Duson. Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet leverbaar, herdruk in overweging. Verwachte publicatiedatum is niet zeker of onbekend. Bindwijze: Boek, Paperback (01-01-2020) Genre: Reisverhalen: Boekenliefde.nl: Gert Duson is een geweldige auteur. Down...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Duson
DIMENSIE
12,79 MB
BESTANDSNAAM
Een vreemde eend in Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd Zes gebroken assen, een kapotte versnellingsbak en vijf maal het chassis vernield... Met te weinig water en benzine in de Sahara geholpen worden door een Belgische familie... Ternauwernood ontsnappen aan moordende en plunderende bendes in Nigeria en Noord-Kenia en gered worden van de leeuwen door een blondine in een wildpark van Namibië... Het lijken de perfecte ingrediënten voor een James-Bondverhaal, maar het zijn slechts enkele van de spannende verhalen die twee jonge avonturiers beleefden op hun reis naar Kaapstad in een 'eend' of 'geit' zoals een Citroën 2cv in Nederland en Vlaanderen wordt genoemd. Het verhaal van een mission impossible die werkelijkheid werd.

Wil je het boek lezen?Een vreemde eend in Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Duson. Lezen Een vreemde eend in Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN