Van kapers tot ketters

Van kapers tot ketters - Wilma Degeling | Fthsonline.com

...t ketters; Van kapers tot ketters Lego-verhalen uit de Gevangenpoort ... Conny-KinderBoekenRecensie 4**** voor Van Kapers tot ... ... . Wilma Degeling Contact auteur. Koop dit boek! gebonden: € 19,95: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-94-91707-12-4, geïllustreerd, 88 blz., september 2017 Formaat: 21,6 (h) x 30,2 (b) x 1,1 (d) cm. Gewicht: 627 gram ... Van kapers tot ketters LEGO-verhalen uit de Gevangenpoort. Hans Flier & Wilma Degeling . Spannende verhalen over 'bewoners' van de Gevangenpoort, geheel met LEGO-figuren en -steentjes in beeld gebracht in wel 100 foto's. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 19,9 ... Van kapers tot ketters - Leesbevordering in de klas ... . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 19,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21 ... Van kapers tot ketters van Wilma Degeling (boek, gebonden, ISBN 9789491707124). Eeuwenlang werden er mensen opgesloten in de Gevangenpoort in Den Haag. Wie zaten er vast en waarom? Hoe gingen de... Wilma Degeling, Hans Flier Van kapers tot ketters. LEGO®-verhalen uit de Gevangenpoort. Gedrukt boek . Geschiedenis van de Gevangenpoort in Den Haag, waar piraten en edellieden werden opgesloten, uitgebeeld in Lego. Oblong prentenboek met veel kleurenfoto's en weetjes. Vanaf ca. 9 jaar. In 2017 werd het boek Van kapers tot ketters, geschreven en geïllustreerd door Wilma Degeling en Hans Flier, uitgebracht met het doel de verhalen uit de Gevangenpoort in Den Haag na te vertellen in LEGO vorm. We hebben het boek uitgelicht zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Lees meer op Bouwsteentjes.info. Van kapers tot ketters : Eeuwenlang werden er mensen opgesloten in de Gevangenpoort in Den Haag. Wie zaten er vast en waarom? Hoe gingen de... Van kapers tot ketters. Inkijkexemplaar Van kapers tot ketters LEGO-verhalen uit de Gevangenpoort Wilma Degeling. Hardback / gebonden | Nederlands Geef dit product als eerste een beoordeling. Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd. Niet op voorraad in onze ... 10-nov-2017 - Informatie en recensies over Wilma Degeling - Van kapers tot ketters...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Degeling
DIMENSIE
6,12 MB
BESTANDSNAAM
Van kapers tot ketters.pdf

OMSCHRIJVING

Spannende verhalen over 'bewoners' van de Gevangenpoort, geheel met LEGO-figuren en -steentjes in beeld gebracht in wel 100 foto's.Eeuwenlang werden er mensen opgesloten in de Gevangenpoort in Den Haag. Wie zaten er vast en waarom? Hoe gingen de verhoren? Werd er echt gemarteld om mensen tot een bekentenis te dwingen? Welke straffen deelden de rechters uit? En wist er wel eens iemand te ontsnappen? In dit boek zijn tien verhalen over "bewoners' van de Gevangenpoort verzameld en in LEGO-figuren en -steentjes uitgebeeld. Verhalen over bijvoorbeeld valsemunters en dieven. Verhalen over de bekende gebroeders De Witt, maar ook over een dienstmeisje en gestrande kapers. Nog nooit waren rechtspraak en geschiedenis zo leuk!

Wil je het boek lezen?Van kapers tot ketters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Degeling. Lezen Van kapers tot ketters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN