Van tofu krijg je geheugenverlies

Van tofu krijg je geheugenverlies - Coen de Bruijn | Fthsonline.com

...sprake van 'normale' geheugenklachten, maar niet van geheugenverlies ... Geheugenverlies (Amnesie) - Aandoeningen | Gezondheidsplein.nl ... . Je naaste kan even niet meer op de naam van een kennis komen. Even later schiet die naam haar weer te binnen. En als iemand anders de gezochte naam noemt, herkent ze die meteen. Vergeetachtigheid verstoort het dagelijkse leven niet. Noté /5: Achetez Van tofu krijg je geheugenverlies: gekonkel en gestuntel met statistiek in media, politiek en reclame de De Bruijn, Coen: ISBN: 9789461410023 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Van tofu kri ... Boekreview: Van tofu krijg je geheugenverlies ... ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Van tofu krijg je geheugenverlies Coen de Bruijn. Nu beoordeeld met: Algemene beoordeling: Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw. Lees + Toevoegen aan leeslijst Coen de Bruijn Van tofu ... Get this from a library! Van tofu krijg je geheugenverlies* : *gekonkel en gestuntel met statistiek in media, politiek en reclame. [Coen de Bruijn] -- Dagelijks bereiken ons vele statistieken via de media. Statistieken worden gebruikt door politici, beleidsmakers, reclamemakers, verkopers, collega's, vrienden en onszelf om een mening te vormen en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Coen de Bruijn
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
Van tofu krijg je geheugenverlies.pdf

OMSCHRIJVING

Dagelijks bereiken ons vele statistieken via de media. Allemaal staan ze bol van cijfers, feitjes, opinies en onderzoeksresultaten. Statistieken worden gebruikt door politici, beleidsmakers, reclamemakers, verkopers, collega's, vrieden en onszelf om een mening te vormen en beslissingen te nemen. Om een boodschap te onderbouwen of andermans boodschap te ontkrachten. We nemen aan dat cijfers niet liegen.Maar zijn die voorgeschotelde gegevens wel zo objectief en betrouwbaar? Welk gekonkel en gestuntel komen we allemaal tegen in media, politiek en reclame? En hoe zit het met ons eigen gestuntel? Dit boek geeft handvatten en tips waarmee iedereen zich een weg kan banen door het woud van statistieken. Via vele voorbeelden - soms hilarische, soms schokkende - laat Van tofu krijg je geheugenverlies zien waar de valkuiloen liggen. Een echte eye opener. Na het lezen van dit boekje blader je nooit meer op dezelfde manier door een krant.* Hoe mensen liegen met statistieken* Alle valkuilen van statistieken in beeld gebracht* Verplichte kost voor elke nieuwsconsumentBiografie van de auteur:Coen de Bruijn is afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Hij begon informatie te verzamelen voor dit boek in zijn tijd SPSS, een bedrijf dat software levert op het gebied van analyse en statistiek. Coen werkt momenteel als manager bij ABN AMRO.

Wil je het boek lezen?Van tofu krijg je geheugenverlies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coen de Bruijn. Lezen Van tofu krijg je geheugenverlies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN