Wijsheid voor de vrouw

Wijsheid voor de vrouw - Lydia Brownback | Fthsonline.com

...elfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van "gemakkelijke' wijsheid ... Citaten en spreuken over Vrouwen - Citaten & Wijsheden ... . De vreze des Heeren is het beginsel der wijsheid, en de kennis van de Heilige is inzicht. (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van 'gemakkelijke' wijsheid. De vreze des Heeren is het beginsel der wijsheid, en de kennis van de Heilige is inzicht. (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gema ... bol.com | Wijsheid voor de vrouw, Lydia Brownback ... ... . (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. De kracht van woorden, vrienden kiezen, zelfbeheersing, de omgang met gedachten, gevoelens en verlangens, financiën en seksualiteit. "Wijsheid voor de vrouw" belicht deze onderwerpen aan de ... Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van gemakkelijke wijsheid. De auteur benadrukt telkens weer dat ware wijshei...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Brownback
DIMENSIE
11,23 MB
BESTANDSNAAM
Wijsheid voor de vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

De vreze des Heeren is het beginsel der wijsheid, en de kennis van de Heilige is inzicht. (Spr. 9:10, naar het Engels)Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van "gemakkelijke' wijsheid. De auteur benadrukt telkens weer dat ware wijsheid alleen verkrijgbaar is door een leven in de vreze des heeren.Eerst bespreekt de auteur de onschatbare waarde van wijsheid en de ernstige gevolgen van dwaasheid. Vervolgens behandelt dit boek heel concreet (aan de hand van Spreuken):- de kracht van woorden- het kiezen van vrienden- het geheim van zelfbeheersing- de omgang met onze gedachten, gevoelens en verlangens- het beheer van financiën- het omgaan met seksualiteitHet boek sluit af met een portret van ware wijsheid: de vrouw uit Spreuken 31.Door de studievragen bij ieder hoofdstuk is dit boek zeer geschikt voor vrouwenverenigingen of -kringen.

Wil je het boek lezen?Wijsheid voor de vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Brownback. Lezen Wijsheid voor de vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN