Activeer je onderbewustzijn

Activeer je onderbewustzijn - Bärbel Mohr | Fthsonline.com

...lijk te leren vaardigheid. Maar het is mogelijk ... Onderbewustzijn - Spirit4u | De maatschappelijke en ... ... . Je hersenen aan het werk zetten dus. Train je onderbewustzijn in 4 stappen! 'A positive mind finds a way it can be done; a negative mind looks for all the ways it can't be done ... Onderbewustzijn is een rollercoaster, eentje boordevol gedichten. Jij bestuurt deze attractie niet, neen, jij zit er middenin. Je onderbewustzijn stuurt. Doorheen het boek kom je terecht in je eigen gedachtegang, in jouw eigen wereld en. bol.com | Update je onderbewustzijn, Rita Cap ... Invloed van het onderbewustzijn | Altamira ... . bol.com | Update je onderbewustzijn, Rita Capitein ... www.bol.com Stuur door. Via dit formulier kunt u de gegevens van "Activeer je onderbewustzijn" doorsturen naar iemand anders. Die krijgt een e-mail met een link naar de pagina van deze uitgave. Het onderbewustzijn staat als het ware tussen het bewustzijn en het onbewuste in. Over dat wat je onbewust bent, blijf je onbewust, zoals je bloed wat stroomt, je organen die gewoon werken en de cellen die vernieuwen bijvoorbeeld. Maar wat in je onderbewuste zit kan af en toe omhoog sijpelen zoals een Déjà Vu bijvoorbeeld....

INFORMATIE

AUTEUR
Bärbel Mohr
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Activeer je onderbewustzijn.pdf

OMSCHRIJVING

Een praktische handleiding voor het afstemmen van ons onderbewustzijn op persoonlijk geluk en zakelijk succes.Over de kracht van onze gedachten, de macht van het onderbewustzijn en de verbinding met het universum.De boeken van Barbel Mohr zijn wereldwijde bestsellers. Haar ideeen over 'bestellen bij het universum' worden in dit boek verder uitgewerkt en onderbouwd, vooral over de enorm grote rol die ons onderbewustzijn hierbij speelt. Negentig procent van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewustzijn! Het is de link met het universum. Daarom is de conclusie dat we uiteindelijk zelf verantwoordelijk zijn voor ons leven ook niet zo vreemd. We zijn zelf verantwoordelijk voor onze successen maar ook voor onze mislukkingen, doordat ons onderbewustzijn daarop is afgestemd.Aan de hand van talrijke sprekende en humoristische voorbeelden wordt in dit boek duidelijk gemaakt dat succes op elk terrein afhankelijk is van onze onbewuste gedachten en overtuigingen. Negatieve overtuigingen kunnen dan ook veel leed veroorzaken.Dit boek biedt een praktische methode waarmee we deze innerlijke automatismen en opgedrongen overtuigingen kunnen veranderen, zodat we ons onderbewustzijn in de gewenste richting kunnen herprogrammeren.Het is een soort bouwpakket bestaande uit tal van beproefde technieken zoals affirmaties, visualisaties en meditaties, waaruit men een eigen keuze op maat kan maken.De aanbevolen technieken spreken hoofd en hart, logica en intuitie aan, en stellen ons in staat om baas over ons eigen leven te worden.

Wil je het boek lezen?Activeer je onderbewustzijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bärbel Mohr. Lezen Activeer je onderbewustzijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN