De advocaat en zijn vrouwen

De advocaat en zijn vrouwen - Robin van Rheijn | Fthsonline.com

... advocaat en zijn vrouwen. Via uitgeverij Nau mocht ik de erotische roman onder pseudoniem van Robin van Rheijn lezen ... De advocaat en zijn vrouwen eBook by Robin van Rheijn ... ... . Er is veel te doen om dit pikante verhaal. Geschreven door een echte advocaat met echt gebeurde verhalen van zijn advocaat broeders De advocaat en zijn vrouwen (Paperback). ''Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken oor te bereiken: de beste ingrediënten om een... De advocaat en zijn vrouwen | ISBN 9789491535406 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek ... bol.com | De advocaat en zijn vrouwen, Robin van Rheijn ... ... ... De advocaat en zijn vrouwen | ISBN 9789491535406 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „De advocaat en zijn vrouwen" door Robin van Rheijn verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. "Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken oor te bereiken: de beste ingrediënten om een vrouw te ve....

INFORMATIE

AUTEUR
Robin van Rheijn
DIMENSIE
11,47 MB
BESTANDSNAAM
De advocaat en zijn vrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

''Hij weet vrouwen met begrip en een luisterend oor te bereiken oor te bereiken: de beste ingrediënten om een vrouw te veroveren''De 40 jarige Joost - misschien een beetje te zwaar en niet het stereotype van een mooie man - is een succesvol advocaat. Hij biedt vrouwelijke clientèle en collega´s een luisterend oor en toont respect en begrip voor hun relatiesituaties. Ook verstaat Joost de kunst om vrouwen te behagen, hen te geven waar ze niet zonder kunnen en zich erotisch heerlijk kunnen laten gaan. Kortom Joost is een echte man die niet schroomt te nemen wat hem wordt aangeboden en daar gulhartig plezier en genot tegenoverstelt op zijn werk en op zijn zakenreizen.Op vrijdagmiddagen ontmoette Robin van Rheijn zijn advocaat ´broeders´ in de kroeg en het eindigde altijd hetzelfde na de nodige glazen alcohol: de meest wilde verhalen over clientèle in scheiding, over vreemdgaande collega´s en hun stomende sekstaferelen op kantoor of waar en hoe dan ook. Robin - in het echte leven zelf advocaat - bewaarde de vaak pikante gebeurtenissen in zijn geheugen en zo ontstond 'De advocaat & zijn vrouwen' met in de hoofdrol Joost Lindemans en zijn ontembare drang naar seks. Met dank aan zijn beroepscollega´s schreef hij (onder pseudoniem) deze erotische verhalenroman met onverbloemde scènes, die leest alsof je naar een seksfilm kijkt en de seksuele fantasie van zowel vrouwen als mannen prikkelt.

Wil je het boek lezen?De advocaat en zijn vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin van Rheijn. Lezen De advocaat en zijn vrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN