De kinderen van de kolonel

De kinderen van de kolonel - Mahmud Doulatabadi | Fthsonline.com

...van deze schrijver is nog niet naar het Nederlands vertaald ... De kinderen van de kolonel - bibliotheek.nl ... . Van Mahmud Doulatabadi (1940), wiens naam overigens in andere Europese landen als Mahmoud Dowlatabadi wordt geschreven, is deze maand de prachtige roman De kinderen van de kolonel verschenen. Prachtig, maar met 246 bladzijden valt het werk bijna in het niet vergeleken met Doulatabadi's monumentale werk Kelidar ... De jongste dochter van de kolonel is vermoord. Hij heeft één nacht om haar te begraven. In die nacht k ... Bureau ISBN - De kinderen van de kolonel ... . Hij heeft één nacht om haar te begraven. In die nacht komen herinneringen en gedachten bij de kolonel boven, over zijn land, zijn vrouw en zijn vijf kinderen. De kinderen van de kolonel (Paperback). De jongste dochter van de kolonel is vermoord. Hij heeft één nacht om haar te begraven. In die nacht komen... De jongste dochter van de kolonel is vermoord. Hij heeft één nacht om haar te begraven. In di...

INFORMATIE

AUTEUR
Mahmud Doulatabadi
DIMENSIE
8,14 MB
BESTANDSNAAM
De kinderen van de kolonel.pdf

OMSCHRIJVING

De jongste dochter van de kolonel is vermoord. Hij heeft één nacht om haar te begraven. In die nacht komen herinneringen en gedachten bij de kolonel boven, over zijn land, zijn vrouw en zijn vijf kinderen. Hoe heeft hij zijn grip zo op hen kunnen verliezen? Twee van zijn zoons zijn dood, een andere is gek geworden, en zijn oudste dochter mag hij niet zien. Langzaam ontvouwt zich de geschiedenis van hun vaderland, waar ze allemaal op de een of andere manier slachtoffer van zijn geworden.

Wil je het boek lezen?De kinderen van de kolonel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mahmud Doulatabadi. Lezen De kinderen van de kolonel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN