De olijke atheïst

De olijke atheïst - Floris van den Berg | Fthsonline.com

...gumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen ... De olijke atheïst - Veen Bosch & Keuning België ... . De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatteert. Atheïsme is toegepaste filosofie. Met behulp van wetenschapsfilosofie, argumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen. De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatte ... De olijke atheïst - Floris van den Berg - 9789089246110 ... ... . De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatteert. Atheïsme is toegepaste filosofie. Met behulp van wetenschapsfilosofie, argumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen. 'De olijke atheïst'. Het derde boek van Floris van den Berg, besproken door Paul Cliteur. Wie nu nog in god gelooft, heeft ergens iets gemist. Geloven in god is als denken dat de aarde plat ... De olijke atheïst begint met een zin die aan duidelijkheid weinig te wensen overlaat: "De mensheid is beter af zonder religie. Zonder molensteen rond je nek beweeg je vrijer." Verfrissend is dat Van den Bergs atheïsme niet met allerlei excuserende formules wordt ingeleid ("ik ben ongelovig, sorry, Bestel De olijke atheïst van Floris van den Berg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatteert. Atheïsme is toegepaste filosofie. Met behulp van wetenschapsfilosofie, argumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen. De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatteert. Atheïsme is toegepaste filosofie. Met behulp van wetenschapsfilosofie, argumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen. De olijke atheïst book. Read reviews from world's largest community for readers. Atheïsme voor beginnersWie nu nog in god gelooft, heeft ergens iets ge... Oct 19 De Olijke Atheïst - Floris van den Ber...

INFORMATIE

AUTEUR
Floris van den Berg
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
De olijke atheïst.pdf

OMSCHRIJVING

Wie nu nog in god gelooft, heeft ergens iets gemist. Geloven in god is als denken dat de aarde plat is. Miljarden mensen leven onnodig in een leugen - die kennis is allang voorhanden. Religie is een gesel van de mensheid die de vrijheid van zovelen onnodig knecht. Hoewel er al sinds de Verlichting stevige religiekritiek is en atheïsme de intellectuele nullijn is, zijn er nog steeds mensen die zijn besmet met religieuze waanideeën. In De olijke atheïst weerlegt atheïst Floris van den Berg vilein de argumenten die mensen voor religie naar voren brengen. De olijke atheïst is een boek voor iedereen die in god gelooft, maar ook een hulpmiddel voor debat voor iedereen die weleens met gelovigen debatteert. Atheïsme is toegepaste filosofie. Met behulp van wetenschapsfilosofie, argumentatietheorie, kennis van drogredenen en retorica worden in glasheldere taal alle pogingen om ook maar iets van religie te behouden omvergeworpen.

Wil je het boek lezen?De olijke atheïst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Floris van den Berg. Lezen De olijke atheïst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN