De wet van de vuilniswagen

De wet van de vuilniswagen - David J. Pollay | Fthsonline.com

...vuilnis, vol frustratie, woede en teleurstellingen ... De Wet Van De Vuilniswagen | Passie! ... .... Wet van de vuilniswagen "Tja," zei de taxi-chauffeur, "dat is wat ik noem de wet van de vuilniswagen." Hij legde uit dat mensen regelmatig vuilniswagens zijn. Ze lopen rond met vuilnis, zoals frustratie, boosheid en teleurstelling. Als hun vuilnis zich opstapelt, moeten ze een plek vinden om het te dumpen. Soms dumpen ze het op mij. De wet van de vuilniswagen Voor positiviteit. Loading ... Uit de vuilniswagen van Jantje schal ... Ons Almere - De wet van de vuilniswagen ... . Loading ... Uit de vuilniswagen van Jantje schalt klassieke muziek - Duration: 2:13. Omroep Brabant 5,119 views. 2:13. De wet van de vuilniswagen EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Laat je niet langer opzadelen met de woede, frustratie en negativiteit van anderen Onderteken de Eed op de wet van de vuilniswagen en wordt een succesvoller,...

INFORMATIE

AUTEUR
David J. Pollay
DIMENSIE
3,26 MB
BESTANDSNAAM
De wet van de vuilniswagen.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen zijn net een vuilniswagen; ze lopen rond vol vuilnis, vol frustratie, woede en teleurstellingen. Stel dat je jouw leven in eigen hand kunt nemen met één enkele beslissing? Dat kun je, namelijk door geen vuilnis van anderen meer te accepteren. Als hun vuilnis zich opstapelt, zoeken ze vervolgens een plek om het te dumpen. Hoe vaak neem jij hun vuilnis op of stort jij bij andere mensen? Stop daar onmiddellijk mee, aldus David Pollay. Creëer een vuiniswagen-vrije zone voor jezelf en anderen. Onderteken de Eed op de wet van de vuilniswagen en wordt een succesvoller, zinvoller, zorgzamer, vrijer en gelukkiger mens.

Wil je het boek lezen?De wet van de vuilniswagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David J. Pollay. Lezen De wet van de vuilniswagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN