Drie kameleons

Drie kameleons - Frank van Rijn | Fthsonline.com

... professionaliseren door kennis en kunde te verhogen en vakkennis met elkaar te delen ... Kameleons in Madagaskar, tien weetjes - Tallsay.com ... . Alle leden hebben minimaal 10 jaar werkervaring en minimaal drie jaar commerciële interim ervaring. Bestel Drie kameleons van Frank van Rijn. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Drie kameleons | ISBN 9789038927572 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Drie kameleons' door Frank van Rijn - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21: ... De Kameleon ... . 'Drie kameleons' door Frank van Rijn - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Frank van Rijn: Drie kameleons. Een reis door Namibië. Uitgave Elmar, Delft 2017, 342 blzz., 113 foto's, overzichtskaart en detailkaarten. ISBN 978 90389 2622 3. In 2016 maakte Frank van Rijn een fietstocht door Namibië, voor een deel met Andries Menger. De ervaringen en belevenissen beschrijft Van Rijn in zijn vijftiende boek. Drie kameleons | ISBN 9789038926223 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Drie kameleons', een reis om zelf te maken, oftewel op de fiets door het woestijnstof, oftewel in een gemakkelijke stoel met dit boek in de hand. Bestel het boek bij Uitgeverij Lemar of direct via bol.com. De boeken van Frank in kaart gebracht Een reis door Namibië. In bijna vier maanden tijd maakte Frank van Rijn op de fiets een ongeveer 7000 km lange rondreis door het prachtige Namibië in het zuidwesten van Afrika, een reis door een qua landschappen en dierenwereld fascinerend land, dat weldadig aandeed door de gastvrijheid die hem ten deel viel, maar dat ook zeer uitputtend kon zijn door zijn extreme droogte en verlatenheid. Frank van Rijn de bekende Nederlandse wereldfietser kan ook goed en boeiend schrijven. Het boek Drie kameleons neemt je mee op een fantastische fietsreis. De kleinste Kameleon ter wereld, de uit het kleine eiland Nosy Hara afkomstige Brookesia micra, wordt niet langer dan drie centimeter en dat is dan nog inclusief de staart. De grootste Kameleon ter wereld, de Reuzenkameleon Furcifer oustaleti, wordt bijna 70 centimeter lang. De zwaarste Kameleon is Parson's Kameleon, Calumma parsonii. Drie kameleons; €6,99 . ISBN 9789038927572 Uitgever Elmar B.V., Uitgeverij Druk vanaf 1e Verschenen 01-05-2020 Taal Nederlands Bindwijze Ebook EPUB Rubriek Reisverhalen. Drie kameleons Fra...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Rijn
DIMENSIE
12,6 MB
BESTANDSNAAM
Drie kameleons.pdf

OMSCHRIJVING

Een reis door NamibiëIn bijna vier maanden tijd maakte Frank van Rijn op de fiets een ongeveer 7000 km lange rondreis door het prachtige Namibië in het zuidwesten van Afrika, een reis door een qua landschappen en dierenwereld fascinerend land, dat weldadig aandeed door de gastvrijheid die hem ten deel viel, maar dat ook zeer uitputtend kon zijn door zijn extreme droogte en verlatenheid. Hij maakte deze reis in gezelschap van Andries Menger, een sportieve Fries die hij het jaar daarvoor in Vietnam ontmoette. Het tweetal overnachtte meestal in hun tenten in het wild, maar soms ook op campings, in lodges en op gastvrije farms. Fietsen in de hete zon, eindeloos ploeteren door mul zand, op steile klimmen en even steile afdalingen, op plekken waar geen toerist zich zonder airco waagt. En altijd weer werd al dat gezwoeg beloond in de vorm van een weergaloos uitzicht over een panoramisch en onvergetelijk landschap.Een kilometers lang voor hen uit vluchtende giraffe, duizenden jaren oude rotsgravures, waaronder de wereldberoemde 'White Lady' en de 'Slang zonder kop', fascinerende wandelingen langs en door canyons, en naar de top van een krater, een meteoriet van 60 ton die 80.000 jaar geleden uit de ruimte neerplofte, vulkanische rotspartijen, grote baobabs en exotische kokerbomen, middeleeuws geklede Himba-vrouwen en adembenemende watervallen, ziehier een kleine greep uit wat deze reizigers in Namibië te zien kregen.Namibië, een smeltkroes van diverse populaties, is een ware herontdekking, rustig, uitdagend, sterk in opkomst en onbeschrijfelijk mooi, met een uiterst vriendelijke bevolking.'Drie kameleons', een reis om zelf te maken, oftewel op de fiets door het woestijnstof, oftewel in een gemakkelijke stoel met dit boek in de hand.

Wil je het boek lezen?Drie kameleons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Rijn. Lezen Drie kameleons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN