Geestman

Geestman - A.H.J. Dautzenberg | Fthsonline.com

...ascinerend en op een wat gedrogeerd soort manier bij vlagen loeispannend, het boek geeft hier en daar stof tot nadenken en polyfonie ... Marcel Geestman - KNVB ... ... Bekijk het profiel van Denise Geestman op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Denise heeft 5 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Denise en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Hidde Marinus Geestman . Geboorteplaats Amsterdam . Geboortedatum 07 - 10 - 1904 . Plaats van overlijden Kinsayok (Thailand) Datum ... Executive Coaching - John Geestman Coaching Groningen ... . Hidde Marinus Geestman . Geboorteplaats Amsterdam . Geboortedatum 07 - 10 - 1904 . Plaats van overlijden Kinsayok (Thailand) Datum van overlijden 25 - 07 - 1943 . Beroep Soldaat . Groep Koninklijk Nederlands-Indisch Leger en Indisch verzet . Pagina 62 . Gert. Hidde Marinus Geestman junior. blader. download. In 'Geestman' van A.H.J. Dautzenberg ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst. De man voelt zich niet op zijn gemak en klimt in paniek uit het raam van zijn woning. Buiten ontmoet hij een vogeltje dat hem aanmoedigt in een regenplas te duiken. In de beste traditie van 'Alice in Wonderland' begint daar het grote vallen....

INFORMATIE

AUTEUR
A.H.J. Dautzenberg
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Geestman.pdf

OMSCHRIJVING

In "Geestman' van A.H.J. Dautzenberg ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst. De man voelt zich niet op zijn gemak en klimt in paniek uit het raam van zijn woning. Buiten ontmoet hij een vogeltje dat hem aanmoedigt in een regenplas te duiken. In de beste traditie van "Alice in Wonderland' begint daar het grote vallen. Achter deze raadselachtige vertelling gaat het verhaal schuil van een schrijver die zich in een huwelijkscrisis bevindt. In zijn streven een echte man te worden, doet hij een beroep op zijn onderbewustzijn, de literatuur en zoekt hij de grenzen op van de verbeelding."Geestman' is een roman die doet wat grote literatuur moet doen: ontregelen en nieuwe inzichten bieden. Er is vervreemding en herkenning, het is tegelijk zacht en gruwelijk, als een trip waarvan je de afloop van tevoren niet kent.

Wil je het boek lezen?Geestman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H.J. Dautzenberg. Lezen Geestman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN