Het Pad Van Eenvoud

Het Pad Van Eenvoud - Christina Feldman | Fthsonline.com

...n de eenvoud" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Gasten noemen hem wel eens de ambassadeur van de eenvoud en vrolijkheid ... Fotografe Rachael Short brengt de schoonheid van eenvoud ... ... . Ik begon mijn pad van bewuste eenvoud: creëren in plaats van consumeren. Het zelf bakken van brood, het maken van zeep, ik startte een moestuintje, ik begon mijn yoga-opleiding. Maar ook mijn werk gaf me veel voldoening en ik voelde me voor het eerst sinds jaren in balans. Door eindelijk eens van het uitzicht te genieten in plaats van alleen ... Dit boek is een bewerkte en sterk geactualiseerde v ... het heilig hart, de drievoudige vlam - Boodschappen van ... ... . Door eindelijk eens van het uitzicht te genieten in plaats van alleen ... Dit boek is een bewerkte en sterk geactualiseerde versie van Het zevenvoudige pad van Franciscus van Assisi van dezelfde auteur dat in 2001 bij AnkhHermes verscheen. N.a.v. de nieuwe paus Franciscus actualiseerde Hein Stufkens zijn boek uit 2001, met de titel: Franciscus - De weg van eenvoud. In De mythe van vrijheid wordt het begrip vrijheid binnen de diepzinnige context van het Tibetaans boeddhisme onder de loep genomen. Er komen veel onderwerpen aan de orde waaronder, lijden, begeerte, egoloosheid, verveling, eenvoud, omgaan met emoties, geduld, overgave, alleen-zijn, liefde en krijgerschap. Van Gautama als mens naar de Boeddha als kosmisch wezen, het is een glibberig pad. Van Dharmakara als bodhisattva naar Amida als boeddha in een metafysisch rein land, al evenzeer. Namu Amida Butsu. Namu Amida Butsu. Namu Amida Butsu. De mantra zingt de sutra van het hart en de diamant, humt de melodie op de toonzetting van het andere. Het pad naar het hart van het heelal (Levensvragen) / G. de Purucker De paramita's (Sanskrit Keys to the Wisdom Religion) / Judith Tyberg De paramita's en het verheven achtvoudige pad (Bron van het occultisme) / G. de Purucker Spirituele vooruitgang / H.P. Blavatsky Het is stil om je heen. Nou ja, stil… Je hoort vogels fluiten, de wind fluistert door de kruinen van de bomen. Een bij zoemt langs. De bomen rond het pad in het bos waar je wandelt wijken uiteen. Je komt op een grote open plek, een loosterveld. Je gaat zitten, op een plek die voor jou gemaakt lijkt te zijn. het pad van de eenvoud. actieplan om met minder meer te leven. www.simplerway.org. samuel alexander, ted trainer, en simon ussher. a simplicity institute publication De kracht van bewustzijn en eenvoud. Het is tijd dat we ons weer gaan herinneren dat we veel krachtiger zijn dat we op dit moment nog kunnen bevatten! ... Deze nieuwe tijd daagt je uit om te kiezen voor groei, voor de volgende dimensie op ons pad. De schijnzekerheden waarin de materiële wereld ons wil laten geloven mogen we loslaten…...

INFORMATIE

AUTEUR
Christina Feldman
DIMENSIE
5,96 MB
BESTANDSNAAM
Het Pad Van Eenvoud.pdf

OMSCHRIJVING

Het hectische leven van alledag slokt ons vaak op. Toch ervaren we de zeldzame momenten van rust, vrede of bezinning als betekenisvol. Is het mogelijk, een leven vol drukte en verplichtingen te leiden, en tegelijkertijd lichaam, geest en ziel in balans te houden, en in harmonie te leven met het immateriële?Zoek spirituele groei juist vanuit je dagelijks leven, zegt Christina Feldman. Eenvoud, heelheid, mededogen, aandacht - enkele boedhistische kernbegrippen - kunnen deel zijn van ieders werkelijkheid, elke dag. Boeddhisme wortelt in de realiteit. Het hoeft geen exotisch avontuur te zijn. Het is een pad van eenvoud. Dit boek neemt u bij de hand om samen met u de eerste stappen op dat pad te zetten.

Wil je het boek lezen?Het Pad Van Eenvoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christina Feldman. Lezen Het Pad Van Eenvoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN