Het slagveld

Het slagveld - Bert Bukman | Fthsonline.com

...sluit zich steeds meer af. het slagveld van binnen ... 50 Cent - Slagveld - Ik vind lezen leuk ... . Soldaten die terugkeren uit oorlogsgebieden kampen vaak met gevoelens van schuld en schaamte ¿ ook als ze geen verwijtbare fouten hebben gemaakt. Hun huidige positie op het slagveld is historisch gezien dus nog tamelijk accuraat. Correct ingemeten groepen van musketkogels kunnen een bepaalde gevechtsactie in beeld brengen. De kogels zelf vertonen fabricage- en gebruikssporen die ons kunnen zeggen of ze ooit afgevuurd zijn, en of ze toen iets geraakt hebben. Oproep van de NSKK in het Nieuwsblad van het Noo ... slachtveld / slagveld | Genootschap Onze Taal | Onze Taal ... . Oproep van de NSKK in het Nieuwsblad van het Noorden van 10 juli 1943 (bron: Delpher) Roemloos ten einde. Dan is het verhaal snel afgelopen. Wijnker vervolgt: "Uiteindelijk belandt hij op een slagveld in Oostenrijk in Rechnitz. Daar is hij vermist geraakt. Hoogstwaarschijnlijk gesneuveld. Oorlog en eigen ervaringen; als het rijtje Stendhal-Tolstoj-Herling van zojuist één ding leert is het dat juist de janboel van slagveld en front het beroep op eigen ervaringen, van de betrokkene of waarnemer, twijfelachtig maakt. En er verschijnen wat boeken die uit het leven gegrepen zijn. Vertalingen van 'slagveld' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Bukman
DIMENSIE
9,4 MB
BESTANDSNAAM
Het slagveld.pdf

OMSCHRIJVING

14 oktober 2010 was een historische dag: het kabinet-Rutte stond op de trappen van paleis Huis ten Bosch. Het slagveld is het spectaculaire verslag van de zoektocht naar de oorsprong van dit kabinet. Bert Bukman verdiepte zich in de langdurige formatie die leidde tot het eerste Nederlandse minderheidskabinet sinds mensenheugenis, gedoogd door de meest succesvolle populist sinds de Tweede Wereldoorlog.Persoonlijke verhoudingen bleken tijdens de formatie van groter belang dan politieke verschillen. Leesalles over het verraad van Ab Klink, de provocaties van Geert Wilders en koningin Beatrix, de geheime agenda van Mark Rutte, het uithoudingsvermogen van Maxime Verhagen en de fatale misrekeningen van Job Cohen.Bert Bukman beschrijft de kabinetsformatie nauwgezet en van binnenuit. Zijn gesprekken met vele sleutelfiguren bieden een geheel nieuw perspectief. Want anders dan vaak wordt verondersteld, is de totstandkoming van het kabinet-Rutte een aaneenschakeling van toevalligheden envooralvan de foute inschattingen van tegenstanders.

Wil je het boek lezen?Het slagveld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Bukman. Lezen Het slagveld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN