De kick van het coachen

De kick van het coachen - Fer van den Boomen | Fthsonline.com

...de livres livrés chez vous en 1 jour Kick van het coachen ... De kick van het coachen - PM-reeks , Fer van den Boomen ... ... . Coachmodellen. Startgesprekken. Verhelderen. Ingaan op visies en vaardigheden. De kracht van confronteren. Valkuilen en flow in coaching. Schakelen tussen niveaus. Coachkwaliteiten inzetten. Ingaan op belemmeringen. Erkennen van eigen grenzen. Aan de hand van je eigen casuïstiek wordt er veel geoefend met het voeren van ... Koop het boek "De kick van het coachen" online met studentenkorting » Als student krijg je maximaal 5% korting bij aankoop van twee of meer Nederlandstalige studieboeken die zijn voorgeschreven door een HBO / WO-opleiding. Dit boek komt in aanmerking! Positief Coachen is een cre ... bol.com | De kick van het coachen | 9789024418497 | Fer ... ... . Dit boek komt in aanmerking! Positief Coachen is een creatief veelzijdig programma waarmee je positiviteit op en rond de sportvelden bevordert. Zodat jeugdspelers zich optimaal ontwikkelen en het plezier in hun sport behouden. En het voor trainers en coaches ook leuker wordt. Met meer nadruk op wat wel in plaats van wat niet goed gaat. Door De kick van het coachen zult u uw eigen pogingen om te coachen met een zekere mildheid beschouwen. U bent blijkbaar niet de enige die er zo mee worstelt. Tegelijkertijd biedt het boek veel inspiratie om vol goede moed verder te gaan met experimenteren. Coachen geeft plezier, zowel voor klant als voor coach. Als het huidige gedrag van de cliënt zijn eigen toekomst in de weg staat, zal de coach de cliënt coachen om het gedrag van de cliënt te veranderen. Vaak wordt echter gedacht dat mensen juist het beste geholpen zijn als ze hun eigen verleden onder ogen zien. Praktijkgerichte HBO scholing 'coaching' en 'pedagogiek' volgens de vereisten van de CAO kinderopvang: Pedagogische Kwaliteit en/of Coaching in de Praktijk Kinderopvang en de manier waarop ernaar gekeken wordt verandert in rap tempo. Ontwikkeling van kinderen staat meer centraal en kinderopvang is niet alleen maar opvang, het is een vak! Als pedagogisch beleidsmedewerker/coach zul je […] Coachen en regisseren van professionals Stel je eens voor dat jij inspireert, uitdaagt, energie hebt en geeft, de ... De kick van het performen! Bekijk direct wat ik voor je kan betekenen op het gebied van coaching, als trainingsacteur of als regisseur van professionals. Bekijk het profiel van Fer van den Boomen op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Fer heeft 5 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Fer en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Bezielend coachen van Adriaan Hoogendijk bevat een schat aan theorieën, modellen, vragen en opdrachten voor beginnende en gevorderde coaches. Coaching voldoet aan de behoefte van mensen in alle lagen van een organisatie om actief te werken aan verandering die ook verbetering is....

INFORMATIE

AUTEUR
Fer van den Boomen
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
De kick van het coachen.pdf

OMSCHRIJVING

De kick van het coachen 1e druk is een boek van Marcel Hoornhout uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418497 Dit boek biedt een unieke kans om de dagelijkse praktijk van een professionele coach in zijn volle rijkdom te ervaren. U bent als lezer aanwezig bij een gesprek tussen een coach en zijn klant. Zo'n verbatim kan ontluisteren: de praktijk is immers weerbarstiger dan theorieboekjes doen geloven. Meelezen kan juist ook enerveren, want zo spannend als in dit gesprek is coachen vaak w l.De auteurs gaan daarnaast intensief met de coach in gesprek over zijn bijdrage en reiken concepten en modellen aan als houvast. Zij spreken zich uit over de getoonde kwaliteit: hoe professioneel is het 'gemodder' van deze coach?Door De kick van het coachen zult u uw eigen pogingen om te coachen met een zekere mildheid beschouwen. U bent blijkbaar niet de enige die er zo mee worstelt. Tegelijkertijd biedt het boek veel inspiratie om vol goede moed verder te gaan met experimenteren. Coachen geeft plezier, zowel voor klant als voor coach.Drs. F.F.M. (Fer) van den Boomen is coach en opleider vanuit een zelfstandige praktijkDrs. M.L.A. (Marcel) Hoonhout is onder andere verbonden aan Pro Education en verzorgt daarvoor diverse opleidingen op het gebied van Professioneel BegeleidenDrs. Q.L. (Rinus) Merkies is onderzoeker en opleider op het gebied van begeleidingskunde.

Wil je het boek lezen?De kick van het coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fer van den Boomen. Lezen De kick van het coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN