De Metta Cirkel

De Metta Cirkel - Wineke van Aken | Fthsonline.com

... als je meer rust en minder stress wilt in je leven ... PDF uitgeverij lucht bv, hilversum - Managementboek.nl ... . De Metta Cirkel leest als een trein. Het is vlot en makkelijk geschreven, bevat veel heldere adviezen en bijzonder praktische tips. Door de praktijkvoorbeelden van cursisten te gebruiken, is het ook heel herkenbaar voor de lezer. Het boek is een goede aanvulling op de cursus Mindfulness die Wineke geeft. (Ook al zo'n aanrader!). De Metta Cirkel is een krachtig instrument waarmee je leert samenwerken met je geest in plaats van ertegen te vechten. Je leert luisteren naar je gevoel zodat je keuzes ... De Metta cirkel, Wineke van Aken - Paperback ... ... . Je leert luisteren naar je gevoel zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen, zonder dat je je hoofd verliest . De Metta Cirkel aantal. In winkelmand. De metta/karuna cirkel is een groep vrijwilligers die heeft besloten gedurende één week, elke dag liefdevolle vriendelijkheid en mededogen te geven aan degene voor wie het is gevraagd. De beoefening van zowel metta als karuna brengt vriendelijke en helende gedachten naar de ontvanger en installeert vriendelijkheid en mededogen in de gever. De Metta Cirkel is gebaseerd...

INFORMATIE

AUTEUR
Wineke van Aken
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
De Metta Cirkel.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe blijf je bij jezelf in een wereld die zoveel van je vraagt?Iedere dag weer worden we geconfronteerd met tientallen grote en kleine keuzes: ga ik nu die mails beantwoorden of drink ik eerst een kop thee? Ga ik op zoek naar een nieuwe woning? Ga ik door met deze relatie?We hebben daar niet altijd een antwoord op. Want onze denkende geest heeft stress. Door een volle agenda, een lange to-dolijst, al onze verantwoordelijkheden en verplichtingen en door de grote hoeveelheid (digitale) prikkels die ons steeds maar afleiden. Met als gevolg frustratie en boosheid, vooral op onszelf.De Metta Cirkel is een krachtig instrument waarmee je leert samenwerken met je geest in plaats van ertegen te vechten. Je leert luisteren naar je gevoel zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen, zonder dat je je hoofd verliest. Je gedachten helpen je de praktische stappen te nemen die nodig zijn zodat je daadwerkelijk die verandering in je leven kunt doorvoeren waar je zo naar verlangt. Met als resultaat een gezond en tevreden leven, zonder onnodige stress.Wineke van Aken (1967) is trainer/coach en docent op het Instituut voor Mindfulness, de eerste opleiding voor mindfulnesstrainers in Nederland. Ook geeft ze retraites in binnen en buitenland. Wineke heeft 17 jaar als marketing- en communicatieadviseur in het bedrijfsleven gewerkt voordat ze een carrièreswitch maakte met de oprichting van MettaMind, met als doel mensen – via hun gevoel – te brengen naar het leven dat bij hen past.

Wil je het boek lezen?De Metta Cirkel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wineke van Aken. Lezen De Metta Cirkel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN