De truffel

De truffel - Jean-Christophe Rizet | Fthsonline.com

...et truffels. Dutch Truffle. Heerlijke Truffels! De truffel kan het beste rauw geschaafd over pasta of salade worden gegeten ... De truffel - Jean-christophe Rizet - (ISBN: 9789048306770 ... ... . Mocht u hem in een warm gerecht willen proberen dan raden wij u aan de truffel pas op het laatste moment toe te voegen omdat zij anders haar smaak snel verliest. Het seizoen van de Zomer Truffel loopt van Maart tot begin Oktober. De truffel. De Franse keuken kent veel hoogtepunten. Grote chefkoks hebben hun invloed gehad op keukens over de hele wereld. De truffel is een van de meest tot de verbeelding ... De Italiaanse Truffel nieuwsberichten en recepten ... . Grote chefkoks hebben hun invloed gehad op keukens over de hele wereld. De truffel is een van de meest tot de verbeelding sprekende ingrediënten van de haute cuisine.. Deze gastronomische delicatesse is eigenlijk een zwam die onder de grond groeit op wortels van verschillende boomsoorten. Truffel spaghetti. Stamp de truffel fijn met behulp van een vijzel. Laat de roomboter smelten in een steelpannetje. Zorg dat deze niet bruin kleurt dus doe het op laag vuur. Voeg de fijngestampte truffel toe en draai het vuur uit. Laat dit met een deksel minimaal 2 uur trekken (voor optimale smaak). Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de ... De truffel is één van de meest delicate producten in de wereld. En dat is niet zo gek, want deze ondergrondse zwam heeft een ongeëvenaarde smaak. Truffels zijn best een beetje mysterieus, maar toch is er inmiddels heel wat kennis over zwarte en witte truffels verzameld. De prijs van een kilo zwarte truffel bedraagt gemiddeld tussen 200 en 250 euro. Witte truffel. De witte truffel staat dus in Italië bekend als de Tartufo Bianco di Alba en heeft als Latijnse naam 'Tuber magnatum'. Deze komt voornamelijk voor in de Italiaanse regio Piemonte in de gebieden Langhe, Monferrato en Alessandria. De witte truffel ... Een truffel is een zwam onder de grond en groeit óp de wortels van verschillende boomsoorten, zoals eiken, hazelaars en fruitbomen. Je begrijpt: een truffel kom je niet zomaar tegen in het bos. De 'zwarte diamant', een 'cadeau van God', een afrodisiacum, een 'diabolische' lekkernij: de truffel krijgt bloemrijke omschrijvingen in de documentaire 'Truffel liefde'....

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Christophe Rizet
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
De truffel.pdf

OMSCHRIJVING

Pure passie voor een diamant uit de aarde: de truffelDe truffel is zeldzaam, mysterieus en kostbaar en fascineert de mens al sinds de oudheid. Jean-Christophe Rizet, chef-kok van restaurant La Truffière in Parijs, nodigt u uit om dit verfijnde product te ontdekken. De bekende zwarte truffel, de zomertruffel, de Bourgondische truffel en de witte truffel uit Alba zijn allemaal uniek en erg gewild. De chef loutert al deze truffelsoorten met exquise gerechten die de producten en seizoenen respecteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Brouillade van zwarte truffel; Capellacci, ricotta en spinazie met zomertruffel; Royale van ganzenlever met Bourgondische truffel; Kip met gestoofde seizoensgroenten en witte truffel; en Macarons met truffelbotercrème. De subtiele culinaire creaties komen dankzij de foto's van Iris L. Sullivan en de styling van Nathalie Nannini schitterend tot leven. De truffel wordt in dit boek tot kunstwerk verheven.

Wil je het boek lezen?De truffel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Christophe Rizet. Lezen De truffel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN