De Vlucht Uit China

De Vlucht Uit China - Zhang Boli | Fthsonline.com

...medereizigers voor ons het allerbelangrijkst ... China staat meer inkomende vluchten toe na druk VS ... ... . Heb je koorts of milde klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of een lichte hoest, blijf dan thuis. De vlucht uit China is het persoonlijke relaas van hoe een van China's meest gezochte personen immense hindernissen overwon en aan een ongeëvenaarde mensenjacht wist te ontkomen. Dankzij de hulp van velen - dorpelingen, maar ook ambtenaren die op de hoogte waren van zijn werkelijke identiteit - kon hij uiteindelijk naar het Westen vluchten. Zondagochtend is op Brusselse Airport een ... Schiphol | Actuele informatie over het coronavirus en Schiphol ... . Zondagochtend is op Brusselse Airport een vlucht uit China geland, maar voorlopig worden daar geen extra veiligheidsmaatregelen genomen. KLM legt ook zijn vluchten stil op Peking en Shanghai. Gisteren schrapte de maatschappij de andere bestemmingen in China al. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft bovendien het reisadvies ... Vind heel makkelijk de aankomsttijd van een vlucht op Schiphol, door de herkomst, het vluchtnummer of de luchtvaartmaatschappij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Zhang Boli
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
De Vlucht Uit China.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen heeft het beeld van tanks die inrijden op Chinese studenten nog op zijn netvlies staan. De betoging op het Plein van de Hemelse Vrede werd met harde hand neergeslagen en veel jonge mensen vonden de dood. Tegen de studentenleiders die wisten te ontkomen werd een opsporingsbevel uitgevaardigd. Twee jaar later was de verblijfplaats van alle leiders bij de Chinese politie bekend. Op die van één leider na. Zijn naam is: Zhang Boli. De vlucht uit China is het persoonlijke relaas van hoe een van China's meest gezochte personen immense hindernissen overwon en aan een ongeëvenaarde mensenjacht wist te ontkomen. Dankzij de hulp van velen - dorpelingen, maar ook ambtenaren die op de hoogte waren van zijn werkelijke identiteit - kon hij uiteindelijk naar het Westen vluchten. Maar voor het zover was reisde hij door bitterkoude bossen in de voormalige Sovjet-Unie - waar Russische boeren hem het leven redden - en vond hij zijn weg in de verlaten streken van China's grensgebied. Zhang Boli had weinig anders bij zich dan zijn buitengewone wil tot overleven. Tijdens zijn lange beproeving verloor hij zijn liefde, werd spiritueel bewust en vond uiteindelijk de vrijheid.

Wil je het boek lezen?De Vlucht Uit China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zhang Boli. Lezen De Vlucht Uit China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN