Fred en de wet

Fred en de wet - Wim van de Pol | Fthsonline.com

...het episch centrum in de aanpak van de georganiseerd ... Fred en de Wet door Wim van de Pol - boekhandeldouwes.nl ... ... Fred en de wet (e-Book) de schaduwzijde van een crimefighter. Prijs: € 12,50: Niet beschikbaar Fred en de wet. 10 mrt 2015 20:25 • KRO • 5 min Een verbitterde Fred Teeven, die toch moest aftreden. De deal die hij sloot en vooral de informatie die minister Opstelten hierover naar buiten bracht, deden hem de das om. De gap van gisteren staat nog open en staat ingetekend. Zakt de AEX terug onder 572.00, en dat is wel de v ... De Wet van Fred - TradeIdee - DailyDosis terugslag ... . Zakt de AEX terug onder 572.00, en dat is wel de verwachting, dan mag de blik gericht worden op het vullen van dit hiaat. Let op, tussen 572.00 en het hiaat fluctueert ook nog de onderkant van de wolk. Even oppassen dat zij niet als steun gaat fungeren. Bekijk de profielen van mensen met de naam Fred de Wet. Word lid van Facebook om in contact te komen met Fred de Wet en anderen die je mogelijk kent.... In 'Het zijn ook maar gewoon mensen…' schrijf ik over de alledaagse dingen in de rechtbank. De man die even gratis reclame ging maken voor zijn bedrijfje, de kinderachtige advocaat, de jongen die de klok van zijn moeder sloopte en mogelijk bedreigd werd met een rode peper of de officier die trillend haar requisitoir voordroeg. Fred en de wet Staatssecretaris van Justitie Fred Teeven was jarenlang persoonlijk het episch centrum in de aanpak van de georganiseerde...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim van de Pol
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
Fred en de wet.pdf

OMSCHRIJVING

Staatssecretaris van Justitie Fred Teeven was jarenlang persoonlijk het episch centrum in de aanpak van de georganiseerde misdaad in Nederland. Willem Holleeder, Mink Kok, De Hakkelaar, Henk Rommy en Cor van Hout. Slechts een paar voorbeelden van zware criminelen die door Teeven meedogenloos werden aangepakt. Het begrip crimefighter leek speciaal voor hem in Nederland te zijn geïntroduceerd. Politiemensen liepen met hem weg.Fred Teeven realiseerde een jongensdroom: van beginnend medewerker bij de Belastingdienst tot staatssecretaris van Justitie.Maar er is een schaduwzijde aan Fred Teeven die nog nimmer in kaart is gebracht. De Rijksrecherche heeft onderzoek gedaan naar de bewering dat Teeven corrupt zou zijn en daardoor tot op de dag van vandaag chantabel is gebleven. Teeven zou onaanvaardbare opsporingsmethoden hebben toegepast en cruciale getuigen hebben beïnvloed. En hoe is het mogelijk dat de Commissie van Traa zijn rol in de IRT-affaire onbesproken liet, terwijl juist onder verantwoordelijkheid van Teeven illegaal containers met drugs werden ingevoerd?Onderzoeksjournalist en auteur Wim van de Pol volgt Fred Teeven al sinds begin jaren negentig op de voet. Hij voerde vele gesprekken met betrokkenen en verzamelde jarenlang dossiers en feiten over Teeven. Van de Pol dook ook diep in het criminele milieu en bracht de brisante verhalen in kaart die daar over Teeven de ronde doen.

Wil je het boek lezen?Fred en de wet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim van de Pol. Lezen Fred en de wet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN