IJzersterk + steengoed

IJzersterk + steengoed - T. Meerman | Fthsonline.com

...n 8) Fraai 9) Hartstikke goed 10) Heel erg goed 11) IJzersterk 12) Keigoed 13) Keramisch product 14) Opperbest 15) Porselein 16) Prima 17) Uitmuntend 18) Uitstekend 19) Verglaasd aardewerk 20) Voortreffelijk IJzersterk + steengoed | ISBN 9789056624347 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Home - Stichting IJzersterk ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "IJzersterk, steengoed en glashelder!" Naast kweekkassen bouwt Hobo ook maatwerkkassen, die op basis van functie en gebruik geheel op specificatie voor een klant ontworpen en gerealiseerd worden. Dit met het oog op bruikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. 2 Unieke locaties in het centrum van Ulft. Aanrader. €225 Het initiatief tot IJzersterk + Steengoed werd in 2002 genomen door de Stichting Beeldende Amateurkunst (SBA) en het Nederlands fotomuseum naar aanleiding van de uitreiking van de Erasm ... Over Tom Meerman | Tom Meerman Photography | Fotograaf ... . Dit met het oog op bruikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. 2 Unieke locaties in het centrum van Ulft. Aanrader. €225 Het initiatief tot IJzersterk + Steengoed werd in 2002 genomen door de Stichting Beeldende Amateurkunst (SBA) en het Nederlands fotomuseum naar aanleiding van de uitreiking van de Erasmusprijs aan Bernd en Hilla Becher. IJzersterk+steengoed Boek nav industrie in beeld, uitgave NAI, Fotomuseum en SBA. Tekst Linda Roodenburg en Tom Meerman, samensteller. Katernen Over doelen en organisatie van Wedstrijden; Over Theaterfotografie; Over sportfotografie. Redacteur en schrijver Een steengoed idee om straks het anderhalve-meter-toerisme op gang te brengen . Het voorjaar juicht in Friesland, Groningen, Drenthe. Ons Noorderland is prachtig nu. Maar geen toerist die ervan kan genieten. Terwijl de natuur zich openvouwt zit heel veel op slot. Bezoekers worden opgeroepen om vooral niet met vakantie te gaan. Rotterdam, Nederlands Fotomuseum (Witte de Withstraat 63): IJzersterk + steengoed, amateurs fotograferen industriële bouwwerken. Van 25 juni t/m 28 augustus; di t/m zo 11-17u. Tel. 010-2132011 (w w w. n e d e r l a n d s f o t o m u s e u m . n l ) . Foto's van amateurfotografen leiden een verborgen bestaan en worden maar zelden in boekvorm gepubliceerd. In 'IJzersterk + Steengoed' zijn amateurfoto's samengebracht van industriële bouwwerken. Amateurfotografen beperken zich vaak met grote gedrevenheid tot één specifiek onderwerp, dat met precisie in beeld wordt gebracht. De geselecteerde foto'' laten de uiteenlopende pas...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Meerman
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
IJzersterk + steengoed.pdf

OMSCHRIJVING

Foto's van amateurfotografen leiden een verborgen bestaan en worden maar zelden in boekvorm gepubliceerd. In 'IJzersterk + Steengoed' zijn amateurfoto's samengebracht van industriële bouwwerken. Amateurfotografen beperken zich vaak met grote gedrevenheid tot één specifiek onderwerp, dat met precisie in beeld wordt gebracht. De geselecteerde foto'' laten de uiteenlopende passies voor industriële architectuur zien: van gashouders tot mijnschachten en van graansilo's tot sluishuisjes. Opvallend is ook hoe rijk de amateurfotografie is aan stijlen, werkwijzen en presentatievormen. Dit boek brengt voor het eerst die grote verscheidenheid en diversiteit in beeld. In negen interviews lichten de fotografen hun aanpak toe en vertellen ze over hun grote liefde voor de fotografie.

Wil je het boek lezen?IJzersterk + steengoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Meerman. Lezen IJzersterk + steengoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN