Ontij

Ontij - Tomás González | Fthsonline.com

...oot zichzelf voorbij gallopeerde en dat was op dit album ... Ontij | La Chispa: Het Latijns Amerika Magazine ... . Muzikaal best de moeite waard, maar thematisch en tekstueel charmant, bijna genant en gedateerd. De nummers Aeneas Nu en Wie Kan Me Nog Vertellen, die oorspronkelijk als bonussingel werden toegevoegd, Bij nacht en ontij moet je er staan, zowel onze mensen als ikzelf. Je draagt dan wezenlijk bij aan de veiligheid van Zeeland. In mijn functie komt het hele waterschapswerk samen: managen, communiceren en achteraf verantwoording afleggen." "Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ron ... Antiquariaat Bij tij en ontij ... ." "Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Rond ... Ontij - betekenissen en gebruik van het woord. Nederlands woordenboek. Synoniemen en ander woord. Recensie: Tomás González - Ontij. Recensies; Daan Pieters. 08/03/2019. De ouwe lul en de zee. Soms is een literaire traditie een zware last om te dragen. Vraag een willekeurige literatuurliefhebber om een Colombiaanse schrijver te noemen, en het antwoord luidt bijna zeker 'Gabriel García Márquez'. Ontij van Tomas Gonzalez (boek, gebonden, ISBN 9789025451158). Tomás González daalt in 'Ontij' af naar de duistere krochten van de menselijke ziel, maar doet dat zoals altijd in een......

INFORMATIE

AUTEUR
Tomás González
DIMENSIE
10,23 MB
BESTANDSNAAM
Ontij.pdf

OMSCHRIJVING

Tomás González daalt in "Ontij' af naar de duistere krochten van de menselijke ziel, maar doet dat zoals altijd in een stijl zo helder als glas. De opvliegende eigenaar van een strandresort aan de Caribische kust heeft zijn zoons Mario en Javier altijd als niksnutten en mislukkelingen behandeld. Ze hebben dan ook een gloeiende hekel aan hem gekregen. Hun moeder heeft hij letterlijk tot waanzin gedreven. Op een dag gaat hij met zijn zoons op open zee vissen terwijl er zwaar onweer dreigt. De atmosfeer is geladen en in de boot stijgt de spanning. Als de zee ruw wordt en de vader overboord slaat komt de tweeling voor een even aanlokkelijke als gruwelijke keuze te staan.

Wil je het boek lezen?Ontij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomás González. Lezen Ontij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN