"Suske en Wiske 79 - De zeven snaren"

...wsblad van 5 augustus 1967 tot en met 15 december 1967 ... STRIP / SUSKE EN WISKE 79: DE ZEVEN SNAREN | 1ste druk | eBay ... .. De eerste albumuitgave in de Vierkleurenreeks was in april 1968, met nummer 79. "Suske en Wiske 79 - De zeven snaren" (Paperback). Als Sidonia per ongeluk in een put valt en er weer probeert uit te komen via een bezemsteel, vliegt... Aangeboden in Catawiki's Stripveiling (Nederlands): Suske en Wiske 79 - De zeven snaren - Softcover - Eerste druk - (1968). W.W.Vandersteen - Zeer Goed - 1 Album - Standaard. B ... Suske en Wiske 79 - De zeven snaren (met afbeeldingen ... ... . W.W.Vandersteen - Zeer Goed - 1 Album - Standaard. Beschrijving. Tekeningen en scenario door Studio Vandersteen. Suske en Wiske - De zeven snaren (deel 79 uit de "rode" reeks) De Zeven Snaren zijn van een harp en zo lang die klinken, zullen de Werken van Barmhartigheid in de wereld beoefend worden. Tekenfilmversie van het Suske en Wiske album De zeven snaren. Deze serie is begin jaren 90 op de Nederlandse TV vertoond. Vijfde van een serie van langere ep... Deze site gebruikt cookies voor het bewaren van logingegevens en voorkeuren. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Suske en Wiske 79: De zeven snaren . Auteur : Vandersteen Willy: Re...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Vandersteen
DIMENSIE
6,47 MB
BESTANDSNAAM
"Suske en Wiske 79 - De zeven snaren".pdf

OMSCHRIJVING

Als Sidonia per ongeluk in een put valt en er weer probeert uit te komen via een bezemsteel, vliegt ze met de bezem de lucht in. De bezem is van de heks Antanneke die de Harp met de Zeven Snaren wil vernietigen. Als de harp blijft bestaan, zullen de mensen barmhartig worden en dat wil de heks voorkomen. Onze vrienden proberen de Harp in veiligheid te brengen. Of zijn de tovenaars en heksen hen te snel af?

Wil je het boek lezen?"Suske en Wiske 79 - De zeven snaren" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Vandersteen. Lezen "Suske en Wiske 79 - De zeven snaren" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN