De Cocktailclub

De Cocktailclub - Madeleine Wickham | Fthsonline.com

...t gewoon even nodig.Ik vergeef de fout van borstvoeding en alcohol, want ik heb mij over het algemeen prima vermaakt ... De cocktailclub door Sophie Kinsella (paperback ... ... . De cocktailclub - M. Wickham. Boeken Chicklit. Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Bestel De cocktailclub Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend a ... De Cocktailclub - Chicklit ... . Bestel De cocktailclub Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Dit is geen Kinsella, maar wel een typische Wickham. Ik kan er niet echt de vinger op leggen hoe het precies komt, maar toch vind ik de Wickhams nooit zo scherp en origineel als de boeken van Kinsella. Maar goed, De Cocktailclub is dus een typische Wickham. Lekker simpel en redelijk voorspelbaar: een "feelgood-boek". De cocktailclub - Sophie kinsella. 28 28 x gezien 0 0 x bewaard sinds 15 apr. '20, 17:27. Bewaar ... De cocktailclub Sophie Kinsella & ISBN: 9789044358582 | Paperback, 288 blz | € 19.99 | 01-01-2014 . BESTELLEN. vorige volgende. Het boek; Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Bestel De cocktailclub van Sophie Kinsella. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De cocktailclub direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. de cocktailclub . Recensie: 'De Vraagprijs' - Sophie Kinsella als Madeleine Wickham . daantje loves to read and write . geen reacties . 27 augustus 2015 'De vraagprijs' is geschreven door de auteur Madeleine Wickham, beter bekend als Sophie Kinesella. Eerder had ik al ... De cocktailclub Het is een beetje verwarrend: Sophie Kinsella, bekend van Shopaholic, heet eigenlijk Madeleine Wickham. Onder deze naam werden al eerder boeken van haar uitgebracht ( Slapeloze nachten , Dubbel feest en Zoete tranen ), en ook De cocktailclub ligt met als auteur Madeleine Wickham in de winkels. De cocktailclub. Auteur:Madeleine Wickham. Nederlands; 288 pagina's; The House of Books; mei 2010; Samenvatting. Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Chicklit: De Cocktailclub Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien....

INFORMATIE

AUTEUR
Madeleine Wickham
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
De Cocktailclub.pdf

OMSCHRIJVING

Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Maar achter hun succesvolle pantser verbergen de jonge powervrouwen een groot geheim. Roxanne heeft een geheime minnaar. Maggie denkt dat ze niet geschikt is voor het moederschap. Candice wordt meedogenloos door haar verleden ingehaald. Een toevallige ontmoeting in de cocktailbar zet de levens van de vriendinnen op scherp. Zullen zij elkaar door dik en dun blijven steunen?

Wil je het boek lezen?De Cocktailclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Madeleine Wickham. Lezen De Cocktailclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN