De matrasdrager

De matrasdrager - Maria Philippens | Fthsonline.com

...nslast te delen en over verlies en troost ... De matrasdrager | De Boekenmolen ... . De matrasdrager - vijf beklemmende verhalen "Wat hij precies had gezocht wist hij niet, maar waar hij ook naartoe ging, hij zou zichzelf meenemen, als verstekeling in zijn eigen koffer." Vijf spannende en soms beklemmende verhalen, over mensen verdwaald in hun eigen leven. Kan de opticien ... Matrasdragers zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Voorbeelden van matrasdragers zijn de b ... De matrasdrager van Maria Philippens | Boek en recensies ... ... . Voorbeelden van matrasdragers zijn de boxspring, de lattenbodem en de spiraalbodem. Matrasdragers zijn zowel in vaste- als verstelbare uitvoeringen te verkrijgen. Met een verstelbare matrasdrager kan er ook gezeten worden in bed wat een gevoel van luxe geeft. De matrasdrager Vijf spannende en soms beklemmende verhalen, over mensen verdwaald in hun eigen leven. ''Wat hij precies had gezocht wist hij niet, maar waar hij ook naartoe ging, hij zou zichzelf meenemen, als verstekeling in zijn eigen koffer.'' De matrasdrager | ISBN 9789086665099 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De matrasdrager Maria Philippens. Vijf lange verhalen waarin de hoofdpersoon voor een keerpunt komt te staan en nog niet weet hoe hij/zij verder moet. In het eerste verhaal 'Een waardeloze getuige' kijkt de hoofdpersoon terug op zijn leven: 'Soms, wanneer emoties en beelden vervagen en ruimte maken voor feiten, is de tijd een zegen. De matrasdrager | ISBN 9789086664887 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De matrasdrager is een verhalenbundel over het onvermogen én het verlangen de levenslast te delen, over verlies en troost. En over de confronterende kracht van beeldende kunst. Reacties op De matrasdrager. Op ons blog. AMC staat op punt van faillissement wegens pandemie. De matrasdrager is een verhalenbundel over het onvermogen én het verlangen de levenslast te delen, over verlies en troost. En over de confronterende kracht van beeldende kunst. Boekhandel Dominicanen. Dominicanerkerkstraat 1. 6211 CZ Maastricht. Telefoon 043 4100 010. Samenv...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Philippens
DIMENSIE
4,74 MB
BESTANDSNAAM
De matrasdrager.pdf

OMSCHRIJVING

''Wat hij precies had gezocht wist hij niet, maar waar hij ook naartoe ging, hij zou zichzelf meenemen,als verstekeling in zijn eigen koffer.''Vijf spannende en soms beklemmende verhalen, over mensen verdwaald in hun eigen leven.Kan de opticien na de aanslag in Nice terug naar zijn overzichtelijke leventje? Is het écht alleen een groot hart dat de betrokken docente van vluchtelingenkinderen drijft? Waarom slaat een ontslagen data-analist op de vlucht, zijn kinderen onwetend achterlatend? Loopt de beleidsmedewerkster uit blinde ambitie in haar eigen val? En kan de overspannen huisarts zijn integriteit bewaren? De matrasdrager is een verhalenbundel over het onvermogen én het verlangen de levenslast te delen, over verlies en troost. En over de confronterende kracht van beeldende kunst.

Wil je het boek lezen?De matrasdrager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Philippens. Lezen De matrasdrager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN