Het Sap- En Smoothiedieet

Het Sap- En Smoothiedieet - Christine Bailey | Fthsonline.com

...en bekend van de film Fat sick & Nearly Dead ... "Het supergezonde sap- en smoothiedieet" van Christine ... ... . Ik heb 2 maanden alleen op groentesap geleefd en mijn gezondheid teruggekregen. Sappen en smoothies voor elke voedingsbehoefte en elk moment van de dag. Plus, je metabolisme en lichaam zijn er dol op. Ontdek de beste ontgiftende smoothies die er zijn, sappen voor bij het ontbijt die je zo hebt gemaakt en ideeën die even lekker als gezond voor jou en je gezin zijn. Supergezonde sap- en smoothie dieet; 1+1 g ... Het Sap- En Smoothiedieet - Christine Bailey - ISBN ... ... . Supergezonde sap- en smoothie dieet; 1+1 gratis. Meer afbeeldingen. Supergezonde sap- en smoothie dieet. Normale prijs: € 7,95 . Special Price € 5,98 ... Of gebruik het handige overzicht achter in het boek om uit de meer dan 100 eenvoudige en heerlijke recepten die drank te vinden die precies past bij uw behoefte: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Bailey
DIMENSIE
11,81 MB
BESTANDSNAAM
Het Sap- En Smoothiedieet.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de sapdieetprogramma«s: een snel sapweekend om snel kilo«s kwijt te raken, een sapweek voor een slanker, schoner lichaam en meer vitaliteit, en een sap-voor-het-leven-programma om je gezondheid te verbeteren en op de lange termijn af te vallen en op gewicht te blijven. Tevens schoonheidssappen, energiesappen en immuniteitssappen.Volg de programma«s in dit boek en combineer sappen en smoothies met lichte tussendoortjes en gezonde maaltijden voor een goede stofwisseling, waardoor je gemakkelijker afvalt.

Wil je het boek lezen?Het Sap- En Smoothiedieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Bailey. Lezen Het Sap- En Smoothiedieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN