Wat er op het spel staat

Wat er op het spel staat - Michail Gorbatsjov | Fthsonline.com

...at is een te summier boek vol holle statements en ongefundeerde causale verbanden (bv ... op het spel staat - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . de link tussen de klimaatopwarming en het groeiende nationalisme), waardoor het al gauw een ideologisch pamflet wordt dat haar vloek uitspreekt over het ... Wat er op het spel staat is een cruciale boodschap van een man die weet wat het is om op het wereldtoneel een inspirerend pleidooi te houden voor leiderschap en internationale samenwerking. Uitvoering. Gebonden. Verschijningsdatum. 23-09-2019. ISBN. 9789000364930. Taal. Ne ... Wat staat op het spel voor de vleesindustrie? | De Volkskrant ... . Uitvoering. Gebonden. Verschijningsdatum. 23-09-2019. ISBN. 9789000364930. Taal. Nederlands. Formaat. Bestel Wat op het spel staat Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ajax staat na vijf speelronden in de groepsfase van de Champions League op tien punten, maar is nog niet verzekerd van een plek in de knock-outfase. Dinsdagavond hoopt de ploeg van Erik ten Hag in de thuiswedstrijd tegen Valencia het laatste stapje te zetten. Voor Ajax staat er heel wat op het spel. Hoe werkt dat en wat staat er op het spel? Voor het kabinet Rutte III staat maandag veel op het spel: 570 leden van Provinciale Staten kiezen de Eerste Kamer. De coalitiepartijen halen geen meerderheid in de senaat, maar de getrapte verkiezing maakt wel duidelijk of het kabinet straks aan één extra 'partner' genoeg heeft om lastige wetten door de Eerste Kamer te loodsen. Het Europees auteursrecht gaat op de schop: dit is wat er voor jou op het spel staat. 11 september 2018 05:13 Aangepast: 11 september 2018 15:23. Wat er op het spel staat. Amerika kiest vandaag niet alleen een president. In verschillende staten staan meerdere kwesties op het stembiljet. 2 november 2004 Leestijd 1 minuut Senatoren ......

INFORMATIE

AUTEUR
Michail Gorbatsjov
DIMENSIE
4,23 MB
BESTANDSNAAM
Wat er op het spel staat.pdf

OMSCHRIJVING

Gorbatsjov geeft zijn visie op de 21e eeuwDertig jaar nadat het verscheurende conflict tussen Oost en West ten einde kwam wordt de wereldvrede opnieuw aan het wankelen gebracht. Amerika heeft zich teruggetrokken uit het ontwapeningsverdrag met Rusland, de Europese Unie valt uit elkaar terwijl China aan een onvoorziene opmars bezig is, en wereldwijd worden vrijheid en zelfbeschikking bedreigd door een golf van nationalisme en radicale ideologieën.Met het oog op deze alarmerende wereldwijde werkelijkheid waarschuwt Michail Gorbatsjov ons voor de potentieel catastrofale gevolgen hiervan. Gorbatsjov, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in 1990 voor zijn rol in het beëindigen van de Koude Oorlog, vreest voor een nieuwe, allesvernietigende oorlog als gevolg van het falen van de politieke leiders in het vinden van internationale oplossingen. In zijn betoog legt hij de nadruk op de grote uitdagingen waartegenover de wereld nu staat, zoals de inperking van de democratie en de opkomst van populisten, en vestigt hij zijn hoop op dialoog en verzoening.Wat er op het spel staat is een cruciale boodschap van een man die weet wat het is om op het wereldtoneel een inspirerend pleidooi te houden voor leiderschap en internationale samenwerking.

Wil je het boek lezen?Wat er op het spel staat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michail Gorbatsjov. Lezen Wat er op het spel staat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN