Bull Terrier

Bull Terrier - Bethany Gibson | Fthsonline.com

... van Horck en wonen met onze Miniatuur Bull Terriërs, in Beesel een dorpje in het mooie Limburg ... De 16 beste afbeeldingen van Engelse Bull Terriers | Bull ... ... . Nadat we in 2009 via vrienden in aanraking waren gekomen met het ras miniatuur bull terriër waren we meteen helemaal weg van de mini bull. In 1999 hebben wij onze eerste Miniatuur Bull terrier gekocht een reutje , Cocopah red eye. en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia (dewi) en zo zijn. we geleidelijk uitgebreid. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini ... Bulterriër - Wikipedia ... . we geleidelijk uitgebreid. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste ,niet te vergeten 9 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met bull terrier pups! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Miniatuur bull terrier fokker, met informatie over het ras, foto's, dekkingen en pups. Wij fokken goed gesocialiseerde mini bull pups. Uiterlijk Bull Terrier: De standaard geeft geen richtlijnen ten aanzien van de schouderhoogte of gewicht. De vacht is kort en voelt wat hard aan en ligt vlak tegen het lichaam. Bull terriers komen voor in effen wit, wit met aftekening op het hoofd en gestroomd. Daarnaast zien we ook rode, zwart gestroomde, fawnkleurig en drie kleurig. Bull Terriers with colors were officially recognized by the AKC in 1936 True to the moniker Bull, the Bull Terrier is both independent and stubborn. However, it loves people and is amenable to ... Temperament. Though this breed was once a fierce gladiator, he is much gentler now. A Bull Terrier might have a preventive effect and it might defend its owner in a truly critical situation, but it isn't bred to be a guard dog.Courageous, scrappy, fun-loving, active, clownish and fearless, the Bull Terrier is a loyal, polite, and obedient dog. Pitbull VS Bull Terrier - Bull Terrier VS Pitbull - Aspin Who will win in a fight between Pitbull VS Bull Terrier? In a real fight the Pitbull might be the w... Karakter van de Bull Terrier Lieve gezinshond, komt in de regel zeer goed overeen met kinderen, maar die zich bij onraad ontpopt als een uitstekende waakhond. Ietwat onstuimig, maar met een goede opleiding is een Bull Terriër pup een aanrader voor iedereen die van hem houdt. Onze bull terriers & miniatuur bull terriers wonen bij ons in huis. De bull terrier & miniatuur bull terrier is een sociale hond met een geweldig karakter. Als wij een nestje plannen steken wij veel tijd in het vinden van een goede combinatie. Gezondheid, karakter en een ras typische (miniatuur) bull terrier staat voor ons voorop, het ras in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bethany Gibson
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
Bull Terrier.pdf

OMSCHRIJVING

Een energieke, trouwe en speelse hond met het hart van een gladiator maar de kop van een clown; Bull Terrier is een veelzijdige, bijzondere maar niet altijd een gemakkelijke hond zal het echter beamen: een Bull Terrier die op de juiste manier is opgevoed en getraind, is een vriend voor het leven. Dit boek bevat de meest essentiele informatie over de Bull Terrier, zijn voorouders en zijn karakter. Bovendien leest u alles over de voeding, training, hygiene en gezondheid. Naast de heldere uitleg en duidelijke beschrijvingen bevat dit boek meer dan 135 informatieve kleurenfoto's. Dankzij de praktische opzet komt de lezer te weten wat hij over het leven met een Bull Terrier - of het nu gaat over zindelijkheidstraining, allergieen of het voorkomen (en bestrijding) van vlooien.

Wil je het boek lezen?Bull Terrier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bethany Gibson. Lezen Bull Terrier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN