Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren

Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren - Cees Freeke | Fthsonline.com

...'Migratie, bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren' ... Boekstra.nl - Zoekmachine gezocht op Dwarsliggers ... . In 31 hoofdstukken beschrijft Vreeke de problematiek rond immigratie, de multiculturele samenleving en de invloed van het vluchtelingenbeleid. De echte informatie rond het migratie vraagstuk krijgt de samenleving niet. Hoewel er door politici als Geert Wilders met enige regelmaat beweerd wordt dat de criminaliteit de pan uit stijgt, blijkt Nederland in werkelijkheid steeds veiliger te worden. De geregistreerde criminaliteit daalt al sinds 2002, zo ... Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren ... ... . De geregistreerde criminaliteit daalt al sinds 2002, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Vooral het aantal vermogensdelicten zoals diefstal, inbraak en overvallen nam […] Ik denk dat immigratie ook voor een groot deel veroorzaakt wordt door een veel te rooskleurig beeld van Europa. En ik denk dat het juist de Europese ontwikkelingsprogramma's zijn die dat beeld aanwakkeren. In mijn persoonlijke leven heb ik het vaak met Russen over Europa en die mensen hebben echt heel gekke ideeën over hoe het hier is. Over terrorisme in de VS las ik deze week: 'De kans dat je door een vallende koelkast wordt getroffen is groter dan dat je door een terrorist wordt vermoord.' Er was een onderzoek waaruit bleek dat slechts 2 procent van alle terroristische aanslagen door moslims zijn gepleegd . Van alle migranten die op een bootje naar Europa stappen blijkt ... Maar niets van dat al: de zojuist gepubliceerde EB-cijfers suggereren dat het publiek opeens veel zwaarder is gaan tillen aan immigratie, maar niet aan terrorisme. Zie ook de onderstaande grafiek. Ik kom net terug uit het vluchtelingenkamp van Calais en ben als geen ander doordrongen van de zwaarte van het migratievraagstuk voor zowel ons land als voor de EU....

INFORMATIE

AUTEUR
Cees Freeke
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren.pdf

OMSCHRIJVING

Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: 'misstanden aan de kaak stellen.' Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden. De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros?Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa? Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Is Jozias van Aartsen naïef? Bestaat het onderscheid gematigde - radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij?Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!

Wil je het boek lezen?Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Freeke. Lezen Immigratie: 'bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN