Zout op het vuur

Zout op het vuur - Nick van Hoof | Fthsonline.com

...an Vlaanderen, Nick & Kevin, komen aanzetten met een culinair BBQ programma en delen al hun tips & tricks in 'Zout op het Vuur' ... 'Zout op het vuur': het kookboek van de winnaars van ... ... .. Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en toegankelijke recepten kan je zelf makkelijk al grillend aan de slag. Koken op open vuur is helemaal terug! Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Koken op open vuur is helemaal ... Vuur | Spreekwoorden en Gezegden ... . Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Koken op open vuur is helemaal terug! Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en heerlijk toegankelijke recepten kun je overal ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick van Hoof
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Zout op het vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Koken op open vuur is helemaal terug!Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten.Zo eenvoudig kan het leven zijn.Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en heerlijk toegankelijke recepten kun je overal aan de slag: op een barbecue op het balkon, een open vuur in de tuin of in een put in het bos. Groenten, vis of vlees worden niet versneden, maar in hun geheel bereid & van neus tot staart en van pit tot loof. De vlam erin en wat zout erover, ziedaar het beproefde recept. Geen vaste wetenschap, maar een ode aan primitieve kooktechnieken en pure smaken. De originele zoutbereidingen maken van iedere barbecueavond een unieke beleving.

Wil je het boek lezen?Zout op het vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick van Hoof. Lezen Zout op het vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN