De kunst van no-waste

De kunst van no-waste - Giovanna Torrico | Fthsonline.com

...iddelgrote zelfstandige uitgeverij, gespecialiseerd in commerciële fictie, praktische nonfictie, computerboeken en software en audioboeken ... De kunst van no-waste Kookboek Recensie - Alles over Eten ... ... . Daarnaast zijn wij zeer actief op het gebied van luisterboeken, waarin vele klassieke jeugdtitels verschijnen. De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval én om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. De kunst van no-waste Kook 100 recepten zonder iets te verspillen Schrijvers: Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev Soort kookboek: duurzaam ... bol.com | De kunst van no-waste, Giovanna Torrico ... ... . De kunst van no-waste Kook 100 recepten zonder iets te verspillen Schrijvers: Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev Soort kookboek: duurzaam kookboek, no-waste kookboek Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (uitstekend) De kunst van no-waste houdt ons een spiegel voor. Het laat zien wat voor voedsel we gewoon zijn weg te gooien, zonder erover na te denken. Maar bovendien, en dat is vooral de ... Het boek De kunst van no-waste, geschreven door Giovanna Torrico, Amelia Wasiliev, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. Van tomatenvelletjes maak je dips en sauzen en van appelschillen en broccolistronken een geweldige salade. Eten weggooien hoeft met 'De kunst van no-waste' dus echt niet meer! De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval én om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. De kunst van no-waste 27 december 2019 29 december 2019 SaartjeB Dit jaar kreeg ik bij kerst alvast een inspirerend boek cadeau dat onze omgang met voedsel nog een niveautje hoger kan tillen, "De kunst van no-waste" van Giovanna Torrico en Amelia Wasiliev. De kunst van no-waste. Voedselverspilling is onderwerp van veel controverse. Vijfendertig tot vijftig procent van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid, door producenten, boeren en telers, maar ook door industriëlen, verkopers en consumenten. No-waste koken gaat niet alleen over het terugdringen van verpakkingsmaterialen en ingrediënten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een De kunst van no-waste, Giovanna Torrico - Paperback - 9789045218342 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgesc...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanna Torrico
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van no-waste.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe verspil je minder voedsel? Vaak zijn simpele technieken en een beetje planning al genoeg omverantwoorder te koken en minder voedsel weg te gooien. Dit boek inspireert je om ingrediënten beter te benutten. Of het nu gaat om het karkas van een kip, een restje vlees of stukken van groenten die je normaal achteloos weggooit. Met dit boek lukt het ook jou: koken zonder voedsel weg te gooien. Vandaag de dag maken we ons steeds meer zorgenom het milieu: het milieu waarin we leven, maar ook het milieu dat we nalaten aan onze kinderen. Door bij het dagelijks koken minder afval te produceren, kan iedereen een waardevolle bijdrage leveren aan het milieu. De kunst van no-waste helpt je om bewuster om te gaan met afval én om creatief met restjes om te gaan. De recepten en tips in dit boek laten zien hoe je tijd en geld kunt besparen: alles gaat op! Maak van groenterestjes een frittata, een pastasaus of pesto. Van tomatenvelletjes maak je dips en sauzen en van appelschillen en broccolistronken een geweldige salade. Eten weggooien hoeft met De kunst van no-waste dus echt niet meer!

Wil je het boek lezen?De kunst van no-waste in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanna Torrico. Lezen De kunst van no-waste Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN