Hinderlaag

Hinderlaag - Taylor Adams | Fthsonline.com

...to ambush {ww.} more_vert. open_in_new Link naar #bron# warning Vraag om herziening; Gisteren zijn drie journalisten gedood nadat zij in een hinderlaag van de Talibaan waren gelopen ... hinderlaag - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Hinderlaag. James Patterson. Verwacht op 9 juli 2020. Slechts enkele uren nadat Alex Cross en zijn partner getuige zijn geweest van de dood van een moordenaar die ze zelf hadden opgepakt, wordt Cross opgeroepen bij de plaats delict van een copycatmoordenaar. Bodyguard 3 - Hinderlaag. Onderdeel van de serie Bodyguard. In dit spannende derde deel van de Bodyguard-serie wordt de veertienjarige Secret... Recensie: Hinderlaag - Taylor Adam ... Hinderlaag - Vrij Nederland ... . Bodyguard 3 - Hinderlaag. Onderdeel van de serie Bodyguard. In dit spannende derde deel van de Bodyguard-serie wordt de veertienjarige Secret... Recensie: Hinderlaag - Taylor Adams Wanneer James en Elle Eversman op weg naar hun nieuwe leven door de Mojave woestijn rijden, gaat alles mis. Ze vinden een onbekende gewonde man en wanneer ze hem naar een ziekenhuis willen brengen, blijkt hun auto kapot te zijn. hinderlaag - Zelfstandignaamwoord 1. verdekte opstelling vanwaaruit, vooropgezet plan waarmee men iemand onverhoeds wil overvallen Woordherkomst samenstelling van hinder en laag Synoniemen arglist, valstrik, val Na de hinderlaag Techniek Olieverf op doek Handtekening Handgesigneerd Staat In goede, gerestaureerde staat Verkoop met lijst Ja Afbeeldingsgrootte 32×54,5 cm Totale afmetingen 45×67×3 cm Inloggen Maak gratis een account aan. Elke week 50.000 unieke objecten, geselecteerd en geveild door 216 experts Hinderlaag van Taylor Adams is een adembenemende thriller die je van begin tot eind onder schot houdt. Hinderlaag van Taylor Adams is een razend spannende thriller voor de lezers van Stephen King en Lee Child. James en Elle Eversman zitten even zonder baan, zonder huis, een hebben net hun zesde miskraam gehad. Aan het begin van 'Hinderlaag' zijn James en Elle Eversman met hun auto onderweg door de Mojavewoestijn. Ze zijn op weg naar een nieuw leven, maar zonder veel illusies. Hun huis in Sacramento is afgebrand en ze hebben net hun zesde miskraam achter de rug. Hun relatie staat - zacht uitgedrukt - onder hoge druk....

INFORMATIE

AUTEUR
Taylor Adams
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Hinderlaag.pdf

OMSCHRIJVING

Hinderlaag van Taylor Adams is een adembenemende thriller die je van begin tot eind onder schot houdt.Hinderlaag van Taylor Adams is een razend spannende thriller voor de lezers van Stephen King en Lee Child.James en Elle Eversman zitten even zonder baan, zonder huis, een hebben net hun zesde miskraam gehad. Dus als hun Toyota het in het midden van de Mojave woestijn begeeft, lijkt het de zoveelste vorm van pech. Totdat James een kogelgat ontdekt in de motorkap. Een kilometer of anderhalf verderop herlaadt William Tapp zijn .338 kaliber Lapua Magnum terwijl hij een handvol Cheetos in zijn mond propt. Tapp is een van de beste schutters in het land; een menselijke schietcomputer met ijs in zijn bloed en een voorkeur voor het doodschieten van willekeurige en weerloze automobilisten op de snelweg. Tussen Tapp en de auto van James en Elle ligt niets anders dan open land. Perfecte omstandigheden om ze in alle rust te grazen te nemen. Maar het jonge stel geeft niet zomaar op. En als ze het overleven, dan is het redden van hun huwelijk misschien een leuke bonus.

Wil je het boek lezen?Hinderlaag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Taylor Adams. Lezen Hinderlaag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN