Waterjager

Waterjager - Chris Polanen | Fthsonline.com

...ven. In Waterjager schept Polanen een exotische, droomachtige wereld en neemt hij de lezer mee in een wervelend verhaal over broederliefde, ontheemding en verlangen ... Waterjager: complexe familiekroniek in post-apocalyptisch ... ... . Specificaties. ISBN-nummer: 9789048837137 ; Verschijningsdatum: 11/05/2017 ... In Waterjager schept Polanen een exotische, droomachtige wereld en neemt hij de lezer mee in een wervelend verhaal over broederliefde, ontheemding en verlangen. Specificaties. ISBN-nummer: 9789048844104 ; Verschijningsdatum: 4/01/2018 ... Titel: Waterjager Auteur: Chris Polanen Uitgeverij: Lebowski Publishing Publicatieda ... Waterjager | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Specificaties. ISBN-nummer: 9789048844104 ; Verschijningsdatum: 4/01/2018 ... Titel: Waterjager Auteur: Chris Polanen Uitgeverij: Lebowski Publishing Publicatiedatum: Mei 2017 Aantal bladzijdes: 288 Cover De overheersend paarstonen op de kaft viel me meteen op in een kleine boekhandel in Amsterdam en is me sindsdien bijgebleven. De lila waterplanten die de in dikke witte letters gedrukte titel lijken te omarmen passen erg goed bij het boek en trekken de aandacht (ik hou ... Als de situatie in de stad steeds grimmiger wordt, verandert Joshua's zoektocht naar een thuis in een spirituele ontdekkingsreis naar de zin van het leven.In Waterjager schept Polanen een exotische, droomachtige wereld en neemt hij de lezer mee in een wervelend verhaal over broederliefde, ontheemding en verlangen. Waterjager bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Vergelijken - Waterjager - Boek Chris Polanen (9048854148) ISBN: 9789048854141 - Het Boek Waterjager (9048854148) geschreven door Chris Polanen bestel je op bruna.nl! Na een dijkdoorbraak is Paramaribo onder water komen te staan. De bewoners zijn…...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Polanen
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Waterjager.pdf

OMSCHRIJVING

Na een dijkdoorbraak is Paramaribo onder water komen te staan. De bewoners zijn weggetrokken: alleen de goudzoekers, vissers en prostituees zijn gebleven. De stad wordt geregeerd door eigen wetten, met in het middelpunt Jean Christoph, die met harde hand de orde probeert te bewaren.Dan verschijnt zijn broer Joshua in de stad. Twintig jaar eerder vertrok hij met zijn moeder naar Nederland, op de vlucht voor het water. Hij heeft er nooit kunnen aarden en probeert nu een thuis te vinden in het land van zijn jeugd. Joshua wordt ondergedompeld in een chaotische samenleving waarin het recht van de sterkste geldt. Hij maakt kennis met flamboyante figuren als de mysterieuze Aparecida, de melancholische zanger Eddy en de gewelddadige tweelingbroers Roy en Ray. Ambrose, een overleden jongen die in hun dromen verschijnt, doet verontrustende voorspellingen. Als de situatie in de stad steeds grimmiger wordt, verandert Joshua's zoektocht naar een thuis in een spirituele ontdekkingsreis naar de zin van het leven.In Waterjager schept Polanen een exotische, droomachtige wereld en neemt hij de lezer mee in een wervelend verhaal over broederliefde, ontheemding en verlangen.

Wil je het boek lezen?Waterjager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Polanen. Lezen Waterjager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN