De Verhalen

De Verhalen - Frans Kellendonk | Fthsonline.com

... thuis zelden een mening hebben' Haagse Nieuwe In de rubriek Haagse Nieuwe spreken we elke week een jonge ... 75 verhalen › Groningen4045 ... ... De geboorte van Jezus krijgt pas betekenis als hún verhalen gaan samenvallen met onze verhalen, met wat we zelf beleven, geloven en hopen - maar ook met wat ons tot twijfel brengt en bezorgd maakt. Een rode draad in de verhalen is dat God nabij komt om mensen te bevrijden, hoe dan ook. het afscheid van de voorzitter van de Pensioen- en Uitkeringsraad, mevrouw Hans Dresden. We danken haar - mede met dit cadeau aan u - voor haar bijzondere bijdrage die ze vele jaren heeft gehad ... Labyrint- De verhalen - Esther Verhoef ... . We danken haar - mede met dit cadeau aan u - voor haar bijzondere bijdrage die ze vele jaren heeft gehad aan de Pensioen- en Uitkeringsraad. Ik hoop van harte dat de verhalen u zullen inspireren en dat u ze als levensles meedraagt en doorgeeft. Nicoly Vermeulen In Labyrint - de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze 'Labyrint', waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. Internationaal Theater Amsterdam, Het Nationale Theater en VPRO Mondo werken samen in een uniek online videoproject. De acteurs van ITA en HNT lezen de verhalen van 'Decamerone'. In de veertiende eeuw beschreef de Italiaanse dichter Boccaccio in Decamerone hoe een groep van tien jonge mensen Florence ontvlucht, waar de pest heerst. Ze vertellen elkaar verhalen tijdens hun verblijf op een ... Verhalen van de profeten Verhalen van de profeten. Profeet Moesa - 1. Profeet Moesa - 2. Profeet Yoesef - 1. Profeet Ibrahim - 3. Profeet Ibrahim - 1. Profeet Ibrahim - 2. Contact. Fruitweg 5 2525KE Den Haag Tel: 070 38 812 57 KVK: 41156115 BTW: NL803107535B01. Al-Yaqeen. Wie zijn wij; Da ... 'Verhalen uit de Schatkist' brengt bekende Bijbelverhalen tot leven. Verteller Kimberley leest voor aan jonge kinderen, geïllustreerd door animaties op de achtergrond. Enkele korte verhalen uit De Vibe (best-seller van Mark Verhees). Wet van de vuilniswagen: de keuze die je leven mooier maakt Een wijze les: waar het misgaat, zo helder inzichtelijk gemaakt Ruimte: hoe je gemakkelijker prioriteiten kunt stellen Scherp blijven: waarom je beter slim kunt zijn Als het stormt: hoe je veel minder zorgen kunt hebben. Leuke, positieve verhalen...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Kellendonk
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
De Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn verhalen toont Frans Kellendonk nog meer mogelijkheden van zijn schitterende talent dan in zijn romans. Ook laat hij meer van zichzelf zien, in de negen korte verhalen waarin hijzelf als ik-figuur optreedt, en vooral ook in de acht langere novellen waarin dat niet het geval is.De twee verhalen uit zijn debuut Bouwval (1977) en het zestal uit Namen en gezichten (1983) zijn zo verschillend dat alleen uit de stijl blijkt dat ze van één meesterhand zijn. Van de magisch-realistische wereld van halfdode verslaafden en travestieten uit 'Achter het licht' via de keiharde homoscene in 'Overige bestemmingen' tot het eenzijdige gesprek van een oude kasteelheer tegen een schone jongeling in de historische schets 'Dood en leven van Thomas Chatterton' - Frans Kellendonk neemt ons mee naar acht heel nieuwe werelden.De negen autobiografische opstellen uit 'Dagwerk' tonen een heel andere kant van de schrijver: de moderne feuilletonnist laat zien dat het journalistieke dagboekgenre bijna een eeuw na Couperus nog op hetzelfde niveau kan worden beoefend.

Wil je het boek lezen?De Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Kellendonk. Lezen De Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN