Ga kathedralen bouwen!

Ga kathedralen bouwen! - Daan Quakernaat | Fthsonline.com

...athedraal 1130-1280; 3 Het paleis 1280-1420 ... Gemeenten, ga kathedralen bouwen! - Omgevingsweb ... . Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal ... Ga kathedralen bouwen! (9) 19,90. Blockmans; Algemene geschiedenis van Nederland 3 - Metropolen aan de ... Dat maakt Ga kathedralen bouwen! tot een leidraad en inspiratiebron voor managers, bestuurders en andere gewone mensen. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze tijd aanpakken. De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen ... Ga kathedralen bouwen! door Daan Quakernaat (Boek ... ... . De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen wijzen de weg. In de politiek, in bedrijven en instellingen en in ons persoonlijke leven. Buy Ga kathedralen bouwen! 01 by Quakernaat, Daan, Oden, Marcel (ISBN: 9789081775700) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Quakernaat, Daan - GA KATHEDRALEN BOUWEN Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. 2 - Ga eens met je medewerkers in gesprek over hun passies, waarden en ieders 'kathedraal'. Waar willen jouw teamleden hun energie in steken, waar willen zij graag aan bouwen en een bijdrage aan leveren? Dat maakt Ga kathedralen bouwen! tot een leidraad en inspiratiebron voor managers, bestuurders en andere gewone mensen. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze tijd aanpakken. De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen wijzen de weg. In de politiek, ... Als ik een schaap was dan wist ik het wel boek .pdf Karel Eykman Ga kathedralen bouwen! (Hardcover). Ga kathedralen bouwen! 1e druk is een boek van Daan Quakernaat uitgegeven bij Kuaternaaq Media. ISBN 9789081775700... Koop nu Ga kathedralen bouwen! van Daan Quakernaat bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Quakernaat
DIMENSIE
5,87 MB
BESTANDSNAAM
Ga kathedralen bouwen!.pdf

OMSCHRIJVING

Ga kathedralen bouwen! 1e druk is een boek van Daan Quakernaat uitgegeven bij Kuaternaaq Media. ISBN 9789081775700 Jaren geleden stond Daan Quakernaat voor de kathedraal van Reims omhoog te kijken. Hoe is het mogelijk dat ze in de Middeleeuwen dit fenomenale bouwwerk wisten neer te zetten? De middeleeuwers hadden niks maar konden alles. Hoe zit het met ons, in onze tijd? Wij beginnen er pas aan als we risico's van te voren hebben uitgebannen. We zijn druk met formulieren, lijstjes, procedures en vergunningen. Wij blijven te vaak steken in redenen om het niet te doen, om er niet aan te beginnen. De kathedralen staan voor levenslust, lef, creativiteit, innovatie, vakmanschap, liefde, bezieling en nog veel meer. Daan Quakernaat, spreker van beroep, verdiepte zich grondig in de kathedralenbouwers, hun nalatenschap, hun drijfveren en werkwijze. De laatste tien jaar heeft hij daarover honderden optredens gegeven voor bedrijven en organisaties. Die optredens, de reacties die dat opleverde en talloze bezoeken aan de gotische kathedralen in Frankrijk vormen de basis voor 'Ga kathedralen bouwen!'.Aan de hand van schitterende foto's neemt de auteur de lezer mee door de geschiedenis van de kathedralen. Hoe kregen ze het voor elkaar? Welke verhalen zijn er te vertellen over de wonderbaarlijke façades en wat schuilt erachter? Een diepgaand essay slaat de brug naar onze tijd. Wat kunnen wij vandaag leren van de kathedralenbouwers? Hilarische voorbeelden laten zien hoe we vooral niet op actuele maatschappelijke problemen moeten inspelen, 'anti-kathedralen' die ons een spiegel voorhouden. Dat maakt 'Ga kathedralen bouwen!' tot een leidraad en inspiratiebron voor managers, bestuurders en andere gewone mensen. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze tijd aanpakken. De kathedralenbouwers in de Middeleeuwen wijzen de weg. In de politiek, in bedrijven en instellingen en in ons persoonlijke leven.

Wil je het boek lezen?Ga kathedralen bouwen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Quakernaat. Lezen Ga kathedralen bouwen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN