Het geheime leven van water

Het geheime leven van water - M. Emoto | Fthsonline.com

...igen Acht kleuters uit alle windstreken van ons land komen naar deze bijzondere school waar camera's en microfoons alles registreren ... PDF ePUB - Het geheime leven van water ... . We zien vierjarigen zoals we ze nooit zien als we erbij zijn. We ontdekten in Londen talloze intieme liefdesbrieven en kasboekjes van de Nederlandse 18e eeuwse koopman Jan Bekker Teerlink. Samen met een Robert Janz, een familielid van Teerlink, onthult Derk Bolt stukje bij beetje het geheime leven van deze koopman-v We ontdekten in Londen talloze intieme liefdesbrieven en kasboekjes van de Nederlandse 18e eeuwse koopman Jan Bekker Teerlink. Het geheime leven van water. Water heeft een geheugen en draagt zijn geschiedenis met zich meeHet geheime leven vanWATERDr. Masaru ... bol.com | Het geheime leven van dieren, Peter Wohlleben ... ... . Het geheime leven van water. Water heeft een geheugen en draagt zijn geschiedenis met zich meeHet geheime leven vanWATERDr. Masaru EmotoWater is een bijzonder medium. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die waren blootgesteld aan woorden, gedachten, emoties of muziek. Daarna maakte hij foto's van de waterkristallen en ontdekte dat de positief be loede watermonsters mooie ... Water heeft een geheugen en draagt zijn geschiedenis met zich mee Het geheime leven van WATER Dr. Masaru Emoto Water is een bijzonder medium. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die waren blootgesteld aan woorden, gedachten, emoties of muziek. Water heeft een...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Emoto
DIMENSIE
9,61 MB
BESTANDSNAAM
Het geheime leven van water.pdf

OMSCHRIJVING

Water heeft een geheugen en draagt zijn geschiedenis met zich meeHet geheime leven vanWATERDr. Masaru EmotoWater is een bijzonder medium. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die waren blootgesteld aan woorden, gedachten, emoties of muziek. Daarna maakte hij foto's van de waterkristallen en ontdekte dat de positief be loede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen. In Het geheime leven van water laat Masaru Emoto zien hoe water tijdens zijn reis door de biosfeer en over en door de aarde eveneens al zijn 'ervaringen' opslaat. Van die informatie, die wijsheid van water kunnen we gebruik maken in ons eigen leven. Door op een respectvolle en invoelende manier met water om te gaan kunnen we de uitdagingen van de 21e eeuw beter aan en dragen we bij aan de 'vernieuwing' van de aarde.MASARU EMOTO (Yokohama, 1943) maakte wereldwijd naam met zijn opzienbarende experimenten en ontdekkingen. Van hem verschenen eerder: Water weet het antwoord en De boodschap van water.

Wil je het boek lezen?Het geheime leven van water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Emoto. Lezen Het geheime leven van water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN