Het verslag van Brodie en andere verhalen

Het verslag van Brodie en andere verhalen - Jorge Luis Borges | Fthsonline.com

...og en de voor altijd blijvende verdoemenis van slachtoffers ... De verhalen | Jorge Luis Borges - Doorbraak winkel ... . Het verhaal zou in basis over elke oorlog - waar dan ook - kunnen gaan, want Claudel geeft ons op geen enkel moment geografische informatie, jaartallen of tijdstippen. Voor de kunst van schrijven uitgevonden was, bracht slechts mondelinge overlevering de daden der voorvaderen ter hennis van het nageslacht. Door de overlevering zijn ons de verhalen van den voortijd bekend, die mythe, sage, legende of sprookje genoemd worden. Ton van Reen Het wolfsvel en andere verhalen. Gedrukt boe ... Jorge Luis Borges - Wikipedia ... . Ton van Reen Het wolfsvel en andere verhalen. Gedrukt boek . Bundel verhalen over mensen uit vroeger tijden die door de duivel of een heks worden veranderd in een weerwolf en in die hoedanigheid andere mensen lastigvallen. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen 9789082134926 9082134926 De peuterkoning en andere verhalen . Reviews Er zijn nog geen reviews voor 'De peuterkoning en andere verhalen'....

INFORMATIE

AUTEUR
Jorge Luis Borges
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Het verslag van Brodie en andere verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn eerste boek stamt uit het jaar 1923. Mijn Verzameld Werk verenigt nu de inspanningen van een halve eeuw. Ik weet niet welke verdienste het zal hebben, maar het maakt me toch blij de veelheid van thema's te zien die het in zich bergt. Het vaderland, de grillige sporen van de voorouders, de literatuur die de taal van bevolkingen eerst, de filosofie├źn die ik geprobeerd heb te doorgronden, de avondschemeringen, de vrije uurtjes, de rafelranden van mijn stad, mijn wonderlijke leven, waarvan de mogelijke rechtvaardiging in deze bladzijden te vinden is, de vergetelheid en de teruggevonden dromen...J.L.B.

Wil je het boek lezen?Het verslag van Brodie en andere verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorge Luis Borges. Lezen Het verslag van Brodie en andere verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN