I Tjing van de 21ste eeuw

I Tjing van de 21ste eeuw - Han Boering | Fthsonline.com

... in PDF, ePUB, MOBI. De I Tjing, het Boek der Veranderingen, is een Chinees orakelboek ... De I Tjing voor de 21ste eeuw: het boek der veranderingen ... ... . De basis van de huidige tekst is 3000 jaar oud. I Tjing voor de 21ste eeuw direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair ... bol.com | De I Tjing voor de 21ste eeuw | 9789021550077 ... ... . U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak De basis van de huidige tekst is 3000 jaar oud. ... De I Tjing voor de 21ste eeuw het boek der veranderingen een nieuwe interpretatie vanuit het Chinees met commentaren Han Boering. Nederlands | Hardcover € 29,00 + 58 punten . Op voorraad, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig ... Han Boering is een geweldige auteur. Download en lees het boek De I Tjing voor de 21ste eeuw op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De I Tjing voor de 21ste eeuw in PDF, ePUB, MOBI. I Tjing voor de 21ste eeuw direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Han Boering
DIMENSIE
8,54 MB
BESTANDSNAAM
I Tjing van de 21ste eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

De I Tjing, het Boek der Veranderingen, is een Chinees orakelboek. De basis van de huidige tekst is 3000 jaar oud. Het orakel kan antwoord geven op alle levensvragen. Het is echter niet te beschouwen als een ‘toekomstvoorspeller’, het is eerder te zien als een goede raadgever. Het geeft aanwijzingen bij de wisselingen van je lot en bij de veranderingen die zich in je leven voordoen. Het boek is, wat je zou kunnen noemen, ‘de bijsluiter van het leven’. Het gaat ervan uit dat jouw handelen, of soms juist je niet-handelen, invloed heeft op de toekomst.

Wil je het boek lezen?I Tjing van de 21ste eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han Boering. Lezen I Tjing van de 21ste eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN