Nelsons dansboek

Nelsons dansboek - Laura van Bouchout | Fthsonline.com

...ikkelende spelletjes om samen te bewegen en je eigen dans in elkaar te knutselenMeer boeken ... Aftermovie boekvoorstelling Nelsons dansboek - YouTube ... ... In Nelsons dansboek nemen Nelson en zijn familie je mee op sleeptouw in twintig korte dansspelletjes.Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. In Nelsons dansboek nemen Nelson en zijn familie je mee op sleeptouw in twintig dansspelletjes. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbe ... Nelsons dansboek (geannuleerd) | Bibliotheek Asse ... . Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. Nelsons Dansboek is een nieuw doe-het-samen-boek van Dafne Maes en Laura van Bouchout. Het daagt jou en je kind uit samen te bewegen. Nelsons Dansboek daagt je uit te dansen. Nelsons Dansboek...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura van Bouchout
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Nelsons dansboek.pdf

OMSCHRIJVING

In Nelsons dansboek nemen Nelson en zijn familie je mee op sleeptouw in twintig dansspelletjes. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. Op het einde duwen ze hun lievelingsspelletjes door de gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar. Doen jullie mee?Geen voorgekauwde pasjes in Nelsons dansboek. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen met je kind uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe bewegen dansen kan worden.

Wil je het boek lezen?Nelsons dansboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura van Bouchout. Lezen Nelsons dansboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN