Zakboek voor het bosbaden

Zakboek voor het bosbaden - Katriina Kilpi | Fthsonline.com

...stgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert ... Leestip: Het Zakboek voor het bosbaden | Winactie #7 ... ... . Het 'Zakboek voor het Bosbaden' van Sarah Devos en Katriina Kilpi, uitgegeven bij uitgeverij Lannoo, is een leuke startgids. Je maakt kennis met het bosbaden, en voor elk seizoen zijn een aantal doe-opdrachten beschreven. Voor een bosbad in complete rust kan je terecht in de natuuroases van Natuur en Bos. Het zakboek voor het bosbaden is een enorme aanrader voor iedereen die graag buiten is en/of meer rust in zichzelf wil. Op zoek naar balans. Al een hele tijd (ook ver voor mij ... Zakboek voor het bosbaden | Uitgeverij Lannoo ... . Op zoek naar balans. Al een hele tijd (ook ver voor mijn Burn Out) ben ik op zoek naar een perfecte balans. Een balans in werken, mama zijn, bloggen, privé, gezonde voeding, beweging en nog veel meer. Bosbaden of simpelweg je onderdompelen in de weldaad van het bos. "Het bos vormt een ideaal tegengewicht voor ons jachtig leven", staat in het Zakboek voor het bosbaden te lezen. Een boek dat je meeneemt naar een nieuwe ervaring. Geest en lichaam zullen je dankbaar zijn. Ik kan maar niet genoeg krijgen van het wandelen in de natuur. Zakboek voor het bosbaden. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Devos, Sarah: Inhoud: Gids voor bosbaden tijdens de vier seizoenen, inclusief praktische kennis over flora en fauna. Boek volw. non-fictie Nederlands 2019: Toptags: Waardering: Reserveer ... Bestel Zakboek voor het bosbaden Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 'Zakboek voor het bosbaden' door K...

INFORMATIE

AUTEUR
Katriina Kilpi
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek voor het bosbaden.pdf

OMSCHRIJVING

Het is prettig om de natuur in te trekken in stressvolle tijden, en het is algemeen bekend dat de natuur een rustgevende werking heeft op je lichaam en stress reduceert. In Japan hebben ze hier een speciale benaming voor: shinrin yoku, ofwel bosbaden.In dit boek leggen Sarah Devos en Katriina Kilpi - beiden ongelofelijke bosfanaten - uit hoe het precies in z'n werk gaat, maar geven ze vooral ook concrete tips over hoe je zo'n bosbad aanpakt, waar je precies moet zijn, wat het beste tijdstip is, wat je allemaal kunt beleven...Met korte, haalbare doe-opdrachten, invulruimte voor je observaties en tips om het bos nog meer in het dagelijkse leven te integreren.

Wil je het boek lezen?Zakboek voor het bosbaden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katriina Kilpi. Lezen Zakboek voor het bosbaden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN