Bijbels dagboek voor tieners

Bijbels dagboek voor tieners - Diverse auteurs | Fthsonline.com

...ouden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat ... Welkom bij het Bijbels Dagboek ... . Vaak gebruiken we veel beeldtaal als we de bijbel uitleggen of over geloof spreken. In dit dagboek is beeldtaal vermeden. Het boek Bijbels dagboek voor tieners, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bijbels dagboek voor tieners | ISBN 9789085434016 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor tieners met autisme of tieners die houde ... bol.com | Bijbels dagboek voor tieners | 9789085434016 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Voor tieners met autisme of tieners die houden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat. Vaak gebruiken we veel beeldtaal als we de bijbel uitleggen of over geloof spreken. In dit dagboek is beeldtaal vermeden. Bijbels dagboek voor tieners Hardcover Categorie: Boeken > Boek Afbeelding van Bijbels dagboek voor tieners Hardcover met EAN 9789085434016 bekijk meer afbeeldingen op wehkamp.nl → Beste koop: € 19,95 bij ... In dit dagboek is beeldtaal vermeden.Wél vind je in dit dagboek voor elke dag een stuk uit de Bijbel met heldere uitleg, concrete toepassingen en interessante weetjes. Het dagboek is geschreven voor jongeren met een gemiddelde intelligentie. Een afneembare sticker maakt duidelijk dat het dagboek geschikt is voor tieners met autisme. Bijbels dagboek voor tieners - Hardcover. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Voor tieners met autisme of tieners die houden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat. Vaak gebruiken we veel beeldtaal als we de bijbel uitleggen of over geloof spreken. In dit dagboek is beeldtaal vermeden. In dit dagboek is beeldtaal vermeden.Wél vind je in dit dagboek voor elke dag een stuk uit de Bijbel met heldere uitleg, concrete toepassingen en interessante weetjes. Het dagboek is geschreven voor jongeren met een gemiddelde intelligentie. Een afneembare sticker maakt duidelijk dat het dagboek geschikt is voor tieners met autisme. Bijbels dagboek voor tieners voor €19.95 - "Kunnen ze ook gewoon opschrijven wat ze bedoelen?""Wat betekent dat: je hart openstellen? Wat moet je dan doen met je hart?"Voor tieners met autisme of tieners die houden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat. Vaak gebruiken we......

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
Bijbels dagboek voor tieners.pdf

OMSCHRIJVING

''Kunnen ze ook gewoon opschrijven wat ze bedoelen?''''Wat betekent dat: je hart openstellen? Wat moet je dan doen met je hart?''Voor tieners met autisme of tieners die houden van duidelijkheid is het in dit dagboek direct helder: er staat wat er staat. Vaak gebruiken we veel beeldtaal als we de bijbel uitleggen of over geloof spreken. In dit dagboek is beeldtaal vermeden.Wél vind je in dit dagboek voor elke dag een stuk uit de Bijbel met heldere uitleg, concrete toepassingen en interessante weetjes. Het dagboek is geschreven voor jongeren met een gemiddelde intelligentie. Een afneembare sticker maakt duidelijk dat het dagboek geschikt is voor tieners met autisme. Het boek is ook bruikbaar voor alle andere tieners die van helder en concreet houden. Ook in de vormgeving is rekening gehouden met de doelgroep.De schrijvers hebben allen ervaring met jongeren met autisme, professioneel dan wel in hun persoonlijk leven.

Wil je het boek lezen?Bijbels dagboek voor tieners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Bijbels dagboek voor tieners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN