De biologie van de overtuiging

De biologie van de overtuiging - Bruce H. Lipton | Fthsonline.com

...an de overtuiging' maakt Bruce Lipton ons deelgenoot van zijn verpletterende ontdekking dat we geen slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we ons welbevinden kunnen beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen ... De biologie van de overtuiging eBook: Lipton, Bruce H ... ... . Dr. Br... De Biologie van de Overtuiging - Dr Bruce Lipton. Waarom dit boek? Dit boek stond echt al een hele tijd op mijn wensenlijst. Op de één of andere manier kwamen er steeds andere boeken tussendoor. Gelukkig kreeg ik een 'kosmisch' zetje door Kirsten Cooiman van Happybooks. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Geschreven bij De biologie van de overtuiging. Dit boek is een aanrader voor mensen waarvoor deze materie niet ... 'De biologie van de overtuiging' boekrecensie door Yvonne ... ... . Gelukkig kreeg ik een 'kosmisch' zetje door Kirsten Cooiman van Happybooks. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Geschreven bij De biologie van de overtuiging. Dit boek is een aanrader voor mensen waarvoor deze materie niet nieuw is. Indien dit je allereerste boek is dat je zou lezen over dit onderwerp, dan raad ik je aan om te starten met een eenvoudiger boek. De celbioloog Bruce Lipton schrijft in zijn boek 'De Biologie van de Overtuiging' dat recent onderzoek laat zien, dat deze invloed van de ouder-kind-interactie al begint vóór de geboorte. Ongeboren kinderen zijn, of ze nu wakker zijn of slapen, voortdurend afgestemd op De biologie van de overtuiging - Hoe je gedachten je leven bepalen - Dr. Bruce H. Lipton. Geplaatst op 08:45h in Gelezen, Inspiratie, Qigong, Zhineng Qigong door Yvonne 0 Reactie's. Share. Dat onze gedachten een krachtig instrument zijn, weet ik al mijn hele leven. DE BIOLOGIE VAN DE OVERTUIGING. 16. de e...

INFORMATIE

AUTEUR
Bruce H. Lipton
DIMENSIE
3,70 MB
BESTANDSNAAM
De biologie van de overtuiging.pdf

OMSCHRIJVING

DR. BRUCE LIPTON, celbioloog en oud-docent aan de medische faculteit van de Universiteit van Wisconsin en onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine, is inmiddels een prominent en wereldwijd vermaard vertegenwoordiger van de 'nieuwe biologie'.DR. BRUCE LIPTONDE BIOLOGIE VAN DE OVERTUIGINGHOE JE GEDACHTEN JE LEVEN BEPALENDr. Bruce Lipton deed uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken. Daaruit bleek dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door externe factoren. Ze worden getriggerd door onze waarnemingen en onze gedachten en overtuigingen. Professor Lipton toont aan dat onze overtuigingen, of ze waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau be loeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dr. Liptons uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.Overtuigingen kunnen onze genetische code veranderen!

Wil je het boek lezen?De biologie van de overtuiging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bruce H. Lipton. Lezen De biologie van de overtuiging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN