Dit broze bestaan

Dit broze bestaan - Willem Maarten Dekker | Fthsonline.com

...vanuit de bijbel de begrippen Schepper en schepping anders beschouwen dan 'de softe vorm van het creationisme', pag 13 ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Dit broze bestaan - ePUB ... ... . Dat lijkt een achterhoedegevecht want er zijn weinig theologen die de scheppingsverhalen als historische werkelijkheid beschouwen. Momenteel lees ik het boek: Dit broze bestaan; Over het geloof in God de Schepper, van Willem Maarten Dekker. Een zeer leesbaar boek en heel geschikt om telkens in kleine stukjes te lezen en te overwegen. Denkstof ook voor de komende veertigdagentijd, waarin wij ons bezinnen op wie wij zijn en wie God voor ons is op weg ... Dit broze bestaan - Gemeente rond de kerk van Ammerstol ... . Denkstof ook voor de komende veertigdagentijd, waarin wij ons bezinnen op wie wij zijn en wie God voor ons is op weg naar Pasen. Dit boek is bedoeld als een eigentijdse, fragmentarische scheppingsleer. Vanuit verschillende bijbelse en systematische, culturele en maatschappelijke invalshoeken laat Dekker 'dit broze bestaan' (Ad den Besten, Liedboek 920), met zijn lichte én donkere kanten, oplichten als Gods voortdurende, scheppende werkzaamheid. 'Dit broze bestaan, Over het geloof in God de Schepper' door Willem Maarten Dekker - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Gratis inpakservice - Dit broze bestaan - 9789023950271. Het geloof in God de Schepper staat onder druk. Schepping en evolutie worden Dit broze bestaan. 8,0. Auteur: Willem Maarten Dekker. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 12,99) Tweeten. Omschrijving Dit broze bestaan. Het geloof in God de Schepper staat onder druk. Schepping en evolutie worden vaak tegenover elkaar gesteld. Bestel Dit broze bestaan van Willem Maarten Dekker. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Willem Maarten Dekker, Dit broze bestaan.Over het geloof in God de Schepper.Boekencentrum, Utrecht, 2017, € 19,99, 256 pagina's, ISBN 9789023950271. Dit boek gaat over God als Schepper, maar wel op een bepaalde manier. Dit broze bestaan, van Willem Maarten Dekker Artikelnummer: 9789023950271. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Maarten Dekker
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
Dit broze bestaan.pdf

OMSCHRIJVING

Het geloof in God de Schepper staat onder druk. Schepping en evolutie worden vaak tegenover elkaar gesteld. En in plaats van God te zien als Schepper wordt steeds vaker de mens beschouwd als 'schepper', als bedenker van God. Maar wat bedoelen we dan met 'schepping' en 'Schepper'? Willem Maarten Dekker gaat op zoek naar de betekenis van die begrippen in concrete bijbelverhalen. Daarnaast gaat hij dieper in op de vraag wat het geloof in God de Schepper betekent. Schepping gaat vooral ook over het concrete, broze menselijke bestaan: over baren en sterven, hopen en wanhopen.

Wil je het boek lezen?Dit broze bestaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Maarten Dekker. Lezen Dit broze bestaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN