Torak de zielzwerver

Torak de zielzwerver - Michelle Paver | Fthsonline.com

...dat de broer van zijn vader de magier van de zeehonden is ... Torak en Wolf - De Bibliotheek maakt je rijker ... .En prbeerde macht te krijgen door Torak te vermoorden en ze hart op te eten. Torak en Wolf: De zielzwerver is het tweede deel in de spannende zesdelige serie over Torak, zijn trouwe vriend Wolf en het mysterieuze meisje Renn waarmee schrijfster Michelle Paver internationale bekendheid verwierf. Michelle studeerde in Oxford en werkte dertien jaar als advocaat. TORAK EN WOLF, Michelle PaverDé sensatie uit Engeland: ... bol.com | Torak en Wolf 2 - De zielzwerver (ebook ... ... . TORAK EN WOLF, Michelle PaverDé sensatie uit Engeland: nieuwe, superspannende jeugdreeks over de avonturen van een jongen in de prehistorie. Ga mee duizenden jaren terug in de tijd, naar een wereld van mysterieuze natuurkrachten,waar alleen de sterkste overleeft. Torak de zielzwerver (Hardcover). In Torak, de zielzwerver wacht de jongen een nieuwe uitdaging: een geheimzinnige ziekte bedreigt de Ravenstam waar hij... Als Torak ver genoeg is smeekt hij de Wereldgeest om hem te helpen en de beer te verslaan, daarna roept hij de beer, die met een noodgang de berg op gaat. Wolf zei 'kijk achter je" en met een ruk draaide Torak om. Daar stond Hord met een bijl, hij wil de Nanuak hebben, maar Torak vecht zich eruit. Toen was de beer er, hij klom over de rand ... Meerdere delen van de serie torak en wolf deel 1 torak en wolf deel 2 torak en de zielzwerver deel 3 torak en wolf avonturen in he. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 5,00 18 apr. '20. Deventer 18 apr. '20. Nisa Deventer. Torak en Wolf - Michelle Paver - Deel 4 - Verstoten . Torak, de zielzwerver Auteur Michelle Paver. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel Spirit walker. Uitgever Vianen: The House of Books, 2005 272 p. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Paver
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
Torak de zielzwerver.pdf

OMSCHRIJVING

In Torak, de zielzwerver wacht de jongen een nieuwe uitdaging: een geheimzinnige ziekte bedreigt de Ravenstam waar hij te gast is. Torak is de enige die op zoek kan gaan naar het zeldzame kruid met magische krachten dat de clan kan redden. Hij reist af naar de Zeeleeuwenstam en vraagt zich af waar Wolf is... En wat doet Renn? Op zijn tocht vol duistere gevaren ontdekt Torak stukje bij beetje waarom hij is uitverkoren om de strijd tegen het Kwaad aan te gaan.

Wil je het boek lezen?Torak de zielzwerver in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Paver. Lezen Torak de zielzwerver Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN