Bericht van de overkant

Bericht van de overkant - Rudy Soetewey | Fthsonline.com

...k in zijn slaap praat en haar daarmee wakker houdt ... Bericht van de overkant - paperback - Rudy Soetewey, Boek ... ... . De man wenst het niet te geloven, maar wordt haar geklaag zo beu dat hij een recorder aanschaft en die een nacht laat meedraaien. Het was geen droom, maar een 'bericht van de overkant'. Een waarschuwing. Een reddingspoging, als het ware. Op korte termijn. Op heel korte termijn. Rudy Soetewey won in 2011 de Knack Hercule Poirotprijs met 'Getuigen', in 2013 de Diamanten Kogel met '2017'. De Vlaamse auteur Rudy Soetewey (°1955) won in ... Bericht van de overkant - Rudy Soetewey - (ISBN ... ... . De Vlaamse auteur Rudy Soetewey (°1955) won in 2011 de Knack Hercule Poirotprijs met 'Getuigen' en in 2013 de Diamanten Kogel met '2017'. De exquise karaktertekening, beklijvende herkenbaarheid en de manier waarop hij de drama's van de kleine man beschrijft, maken zijn thrillers uniek. Bij uitgeverij Vrijdag is met 'Bericht van de overkant' zijn nieuwste… 'Bericht van de overkant' door Rudy Soetewey - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Het boek Bericht van de overkant, geschreven door Rudy Soetewey, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bericht van de overkant | ISBN 9789460018534 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bericht van de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudy Soetewey
DIMENSIE
3,36 MB
BESTANDSNAAM
Bericht van de overkant.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als je vrouw klaagt omdat je praat in je slaap? Een recorder naast je bed zetten om te bewijzen dat het allemaal niet zo erg is. Maar dan klinken op die opname als eerste woorden: "Laat me duidelijk zijn. Ik ben dood. Overleden, ja. Ontslapen. Ter ziele gegaan. Gestorven dus. Ik ben er niet meer. Morsdood.' Wat doe je dan de volgende ochtend? Je bent auteur, dus schrijf je de woorden uit, natuurlijk. Het was geen droom, maar een "bericht van de overkant'. Een waarschuwing. Een reddingspoging, als het ware. Op korte termijn. Op heel korte termijn.Rudy Soetewey won in 2011 de Knack Hercule Poirotprijs met 'Getuigen', in 2013 de Diamanten Kogel met '2017'. De exquise karaktertekening, beklijvende herkenbaarheid en de manier waarop hij de drama's van de kleine man beschrijft, maken zijn thrillers uniek.

Wil je het boek lezen?Bericht van de overkant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudy Soetewey. Lezen Bericht van de overkant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN