Het ABC van de maagverkleining

Het ABC van de maagverkleining - Annette Born | Fthsonline.com

...tijd Hiervoor moet soms opnieuw geopereerd worden ... Annette Born: Het ABC van de maagverkleining ... . 2 van de 100 mensen krijgen een nabloeding. Infecties, zoals een wondinfectie, longontsteking, blaasontsteking of nierbekkenontsteking. Overlijden. 2 van de 1000 mensen overlijdt tijdens of vlak na een maagverkleining. Klachten door de narcose, zoals een suf en slaperig gevoel of hoofdpijn. ABC van de maagverkleining (ePUB) Van dik naar dun (ePUB) Bekijk alles. Het ABC van de maagverkleining Annette Born • ... Recensie: ABC van de maagverkleining • Nieuws voor diëtisten ... . Het ABC van de maagverkleining Annette Born • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 140mm x 215mm ... Het ABC van de maagverkleining; wat staat je te wachten na een maagverkleining? Auteur Annette Born, Nederlands. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe hun leven eruitziet na een maagverkleining en of de operatie aan hun verwachtingen heeft voldaan. Kosten maagverkleining. De kosten van een maagverkleining zijn in totaal ongeveer tienduizend euro. Het gaat dan de prijs van het totale behandeltraject; van intake en screening tot en met begeleiding in de jaren na de operatie. Gelukkig worden de kosten van het behandeltraject vanuit de basisverzekering vergoed door uw zorgverzekeraar. De belangrijke hormonale veranderingen na de maagverkleining hebben een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Hieronder ziet u het verloop van de operatie in verschillende stappen. De Gastric Bypass operatie, volgens de Roux-en-Y methode, in het kort Boek: ABC van de maagverkleining 18 oktober 2019. Dit boek is de moeite waard voor iedereen die meer wil weten over de verschillende soorten maagverkleiningen en hun voor- en nadelen. Daarnaast vind je een ABC in het boek en ervaringsverhalen. Noté /5: Achetez Het ABC van de maagverkleining: wat staat je te wachten na een maagverkleining? de Born, Annette: ISBN: 9789492798541 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Het ABC van de maagverkleining Auteur Annette Born. Taal Nederlands Uitgever Amsterdam: Uitgeverij Lucht BV, 2019 239 p. ISBN 9789492798541 (paperback) Technische weergave. Deel deze pagina. Facebook; Twitter; Pinterest; Kopieer URL; Praktisch. Reglement; Lid worden; Tarieven; Mijn Bibliotheek; Lenen en ... Het ABC van de maagverkleining door Born, Annette, EAN 9789492798541. ABC van de maagverkleining (2019) Wanneer je te dik wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect. Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk tot niets leidt?...

INFORMATIE

AUTEUR
Annette Born
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
Het ABC van de maagverkleining.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer je te dik wordt, ga je op dieet. Maar vaak mondt een dieet uit in het gevreesde jojo-effect. Wat staat je te doen wanneer iedere vorm van lijnen of uithongeren uiteindelijk tot niets leidt?Per jaar zetten duizenden aanstaande operatiepatiënten de eerste stap naar een felbegeerde maagverkleinende operatie, dromend van dat slanke postuur. Maar is zo'n maagverkleining dan echt het ei van Columbus? Wat zijn de voor- en nadelen, de risico's maar ook de regels waaraan je je de rest van je leven moet houden? Het antwoord is zo simpel niet. In dit boek beantwoorden medisch specialisten de belangrijkste vragen. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe hun leven eruitziet na een maagverkleining en of de operatie aan hun verwachtingen heeft voldaan. Alles is ingebed binnen een abecedarium: per letter van het alfabet worden de meest prangende onderwerpen behandeld. Annette Born (1971) was werkzaam als zorgcoördinator bij de Nederlandse Obesitas Kliniek. Tegenwoordig coacht zij al jaren mensen die voor, na of tijdens deze ingrijpende operatie hulp nodig hebben. Annette onderging zelf drie maagverkleinende operaties.

Wil je het boek lezen?Het ABC van de maagverkleining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annette Born. Lezen Het ABC van de maagverkleining Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN