Het IJsland van Indridason

Het IJsland van Indridason - Alexander Schwarz | Fthsonline.com

...illerschrijver Arnaldur Indriðason. Wandel door het pittoreske Reykjavík en reis onder andere naar het nationale park Þingvellir, de Westfjorden, de oude militaire basis bij Keflavík en uiteraard de onheilbrengende berg Harðskafi in de Oostfjorden, waar ... Bureau ISBN - Het IJsland van Indridason ... ... Bestel Het IJsland van Indridason Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het IJsland van Indriðason voert de lezer langs belangrijke plekken die het decor vormen in de boeken van veelbekroond thrillerschrijver Arnaldur Indriðason. Wandel door het pittoreske Reykjavík en reis onder andere naar het nationale park Þingvellir, de Westfjorden, de oude militaire basis bij Keflavík en uiteraard de onheilbrengende berg Harðskafi in de Oostfjorden, waar het grote ... Het IJsland van Indri ... bol.com | Het iJsland van Indridason, Alexander Schwarz ... ... . Wandel door het pittoreske Reykjavík en reis onder andere naar het nationale park Þingvellir, de Westfjorden, de oude militaire basis bij Keflavík en uiteraard de onheilbrengende berg Harðskafi in de Oostfjorden, waar het grote ... Het IJsland van Indridason - Alexander Schwarz - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 19,99 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. BookSpot Heel Nederland Bezoek website. Het IJsland van Indridason Alexander Schwarz € 19,99. Het IJsland van Indridason Alexander Schwarz € 9,49. Waarom Libris.nl. Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd. Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks. Thuis ......

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Schwarz
DIMENSIE
9,36 MB
BESTANDSNAAM
Het IJsland van Indridason.pdf

OMSCHRIJVING

Het IJsland van Indriðason voert de lezer langs belangrijke plekken die het decor vormen in de boeken van veelbekroond thrillerschrijver Arnaldur Indriðason.Wandel door het pittoreske Reykjavík en reis onder andere naar het nationale park Þingvellir, de Westfjorden, de oude militaire basis bij Keflavík en uiteraard de onheilbrengende berg Harðskafi in de Oostfjorden, waar het grote drama rond inspecteur Erlendur en zijn broer zich afspeelt.Quotes van Indriðason zelf, achtergrondinformatie over IJsland en prachtige foto's maken het geheel af. Een sfeervolle literaire reisgids, om mee te nemen naar IJsland of om thuis van te genieten.

Wil je het boek lezen?Het IJsland van Indridason in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Schwarz. Lezen Het IJsland van Indridason Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN