Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit

Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit - Viktor&Rolf | Fthsonline.com

... in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit. Hoewel er in dit boek slechts één vraag wordt gesteld, worden de antwoorden stuk voor stuk mooi verwoord ... Preview - Nederland in Ideeën - Dit is het mooiste ooit ... . Het boek geeft de lezer een breed scala aan onderwerpen, waar menig van de geselecteerde personen ook nog eens een leerzaam antwoord op geeft. 'Nederland in ideeën - Dit is het mooiste ooit' door Mark Geels, Tim van Opijnen - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 'Dit is het mooiste ooit' is de derde editie in de succesvolle reeks 'Nederland in ideeën', waarin toonaangevende wetenschappers, ondernemers en kunstenaars hun meest waardevolle inzichten delen. Dit jaar geven onder anderen André Kuipers, Dick Swaab, Sergio Herman, Micha Wertheim, Karin Swerink, Gustaaf Peek, Lavinia Meijer, Toon Telleg ... Preview - Nederland in Ideeën - Dit is het mooiste ooit ... . Dit jaar geven onder anderen André Kuipers, Dick Swaab, Sergio Herman, Micha Wertheim, Karin Swerink, Gustaaf Peek, Lavinia Meijer, Toon Tellegen, Peter van Uhm, Ben Tiggelaar, Nelleke Noordervliet ... Nederland in ideeen - Dit is het mooiste ooit. 99 wetenschappers, ondernemers en kunstenaars geven antwoord op 1 vraag van Viktor&Rolf. Zet op mijn lijst Over Dit is het mooiste ooit: 'Dit is het mooiste ooit' is de derde editie in de succesvolle reeks 'Nederland in ideeën', waarin toonaangevende wetenschappers, ondernemers en kunstenaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Viktor&Rolf
DIMENSIE
4,25 MB
BESTANDSNAAM
Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit 1e druk is een boek van Mark Geels uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845529 'Dit is het mooiste ooit' is de derde editie in de succesvolle reeks 'Nederland in idee n', waarin toonaangevende wetenschappers, ondernemers en kunstenaars hun meest waardevolle inzichten delen. Dit jaar geven onder anderen AndrKuipers, Dick Swaab, Sergio Herman, Micha Wertheim, Karin Swerink, Gustaaf Peek, Lavinia Meijer, Toon Tellegen, Peter van Uhm, Ben Tiggelaar, Nelleke Noordervliet, Maaike Ouboter, Job Cohen en 86 anderen antwoord op de vraag van Viktor&Rolf: 'Wat is het mooiste dat je ooit hebt gezien?'Dichters, entrepreneurs of theoretisch fysici: iedereen maakt in zijn vakgebied momenten mee die uitzonderlijk mooi, ontroerend of inspirerend zijn - momenten waardoor de wereld eventjes langzamer gaat draaien. Een geriater wordt geraakt door de schoonheid van Italiaans porselein, een natuurkundige bezoekt voor het eerst de gletsjers van Spitsbergen, een muzikant bewondert de dood en een journalist brengt een ode aan de waterstofbom. En wat zullen de filmwetenschapper, kunsthistoricus, auteur en oud-burgemeester antwoorden?'Dit is het mooiste ooit' geeft een uniek kijkje achter heel veel verschillende schermen. Het biedt inspiratie, doet aanbevelingen en laat zien waarom expertise de bron van zoveel schoonheid is.

Wil je het boek lezen?Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Viktor&Rolf. Lezen Nederland in ideeen 3 - Dit is het mooiste ooit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN