Slank en gezond met intervalvasten

Slank en gezond met intervalvasten - Pepe Peschel | Fthsonline.com

...beweging, met overgewicht tot gevolg. En dat kan leiden tot ziekten en klachten zoals artrose, hart- en vaatziekten en diabetes type 2 ... Boek: Slank en gezond met intervalvasten - Geschreven door ... ... . Intervalvasten of intermittent fasting kan een ... 'Slank en gezond met interval vasten' is een fijn boek om in korte tijd veel informatie binnen te krijgen over interval vasten. Het helpt je beslissen of interval vasten ook wat voor jou is en zo ja welke methode bij je past. Het helpt je ook de lichaamsprocessen bij vasten te begrijpen. Deltas Slank en gezond met intervalvasten. Uren tellen in plaats van ... Slank en gezond met interval vasten kopen? | Kookpunt.nl ... . Het helpt je ook de lichaamsprocessen bij vasten te begrijpen. Deltas Slank en gezond met intervalvasten. Uren tellen in plaats van calorieën! Omdat we tegenwoordig altijd en overal kunnen eten, is het moeilijker geworden om slank en gezond te blijven. We consumeren te veel en doen te weinig aan lichaamsbeweging, met overgewicht tot gevolg. Bestel Slank en gezond met intervalvasten Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Slank en gezond met intervalvasten direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Slank en gezond met intervalvasten | ISBN 9789044756241 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Slank en gezond met intervalvasten. Omdat we tegenwoordig altijd en overal kunnen eten, is het moeilijker geworden om slan...

INFORMATIE

AUTEUR
Pepe Peschel
DIMENSIE
5,81 MB
BESTANDSNAAM
Slank en gezond met intervalvasten.pdf

OMSCHRIJVING

Uren tellen in plaats van calorieën!Omdat we tegenwoordig altijd en overal kunnen eten, is het moeilijker geworden om slank en gezond te blijven. We consumeren te veel en doen te weinig aan lichaamsbeweging, met overgewicht tot gevolg. En dat kan leiden tot ziekten en klachten zoals artrose, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.Intervalvasten of intermittent fasting kan een oplossing bieden. Eten met tussenpozen geeft het lichaam de kans om te rusten. Zo'n eetpatroon zet letterlijk een verjongingsprogramma voor de lichaamscellen in gang, dat het lichaam ontlast en het herstel ervan stimuleert. Dit maakt dat periodiek vasten helpt tegen diabetes, goed is voor het humeur en brein, een evenwichtige darmflora stimuleert, gezond is voor het hart en overgewicht tegengaat. Vasten kan met tussenpozen van uren of dagen, zodat het voor iedereen gemakkelijk toepasbaar is. Kortom, in combinatie met voldoende lichaamsbeweging is intervalvasten dé wonderformule voor een slank en gezond lichaam!

Wil je het boek lezen?Slank en gezond met intervalvasten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pepe Peschel. Lezen Slank en gezond met intervalvasten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN