Spreekuur thuis - Parkinson en nu?

Spreekuur thuis - Parkinson en nu? - Teus van Laar | Fthsonline.com

... mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme ... Studers | Spreekuur thuis - Parkinson en nu?, Laar, Teus ... ... .De rol van partners en kinderen (soms tevens mantelzorger) krijgt ruim aandacht. Spreekuur thuis - Parkinson en nu? (Paperback). Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die... Parkinson en nu? Auteur(s) Dr. Teus van Laar en Martje Drent Prijs: € 19,95 ISBN: 9789491549496 : bestel: 200 jaar ziekte van Parkinson. In 1817 gaf James Parkinson een briljante beschrijving ... Spreekuur thuis - Parkinson en nu? Boek PDF Online ... . In 1817 gaf James Parkinson een briljante beschrijving van de ziekte die later zijn naam zou dragen. An essay on the Shaking Palsy is nu voor het eerst vertaald. Auteur: redactie Spreekuur Thuis lettergrootte: A A ... Voor actuele informatie over de ziekte van Parkinson, kunt u het beste kijken onder de diagnose 'Parkinson en nu' Poiesz Uitgevers. Postbus 147 1540AC Koog a/d Zaan: Geschreven door medisch specialisten, huisartsen en paramedici, allemaal deskundig rond specifieke diagnoses. Kijk rond op de site, lees wat je boeiend vindt, print of download wat je nodig hebt. Bepaal daarna wat deze informatie je waard is. Dank u wel namens ons team van experts! Doneer nu Euro Zowel de patiënt als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal....

INFORMATIE

AUTEUR
Teus van Laar
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
Spreekuur thuis - Parkinson en nu?.pdf

OMSCHRIJVING

Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die de ziekte heeft op het leven van alle betrokkenen. Zowel de pati‘nt als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal. Behalve over het ontstaan van de ziekte en het verloop ervan, vertelt het boek de verhalen van velen die kampen met ÔParkinsonÕ. Daardoor bevat het boek vele praktische tips die leven met de ziekte van Parkinson makkelijker maken.

Wil je het boek lezen?Spreekuur thuis - Parkinson en nu? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teus van Laar. Lezen Spreekuur thuis - Parkinson en nu? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN