De kunst van het crashen

De kunst van het crashen - Peter Verhelst | Fthsonline.com

...dom en een verbeeldingskracht die zijn . ... De kunst van het crashen van Peter Verhelst | Boek en ... ... .. De kunst van het crashen direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De vermisten, de vergeters, zij die vergeten zijn, de verliezers, de spoorlozen, de dodo's, de mammoeten en de sokken.' De kunst van het crashen is een volstrekt originele roman, een tour de force vol verhalen-in-verhalen waarbij het geheel zo ontzettend veel groter is dan de optelsom van de delen. De kunst van het crashen is een volstr ... De kunst van het crashen | De Slegte ... . De kunst van het crashen is een volstrekt originele roman, een tour de force vol verhalen-in-verhalen waarbij het geheel zo ontzettend veel groter is dan de optelsom van de delen. Naast het autobiografische element van de crash en het herstel, worden we als lezer getrakteerd op een poëtische taalrijkdom en een verbeeldingskracht die zijn ... De Kunst van het crashen bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De kunst van het crashen is een volstrekt originele roman, een tour de force vol verhalen-in-verhalen waarbij het geheel zo ontzettend veel groter is dan de optelsom van de delen. Naast het autobiografische element van de crash en het herstel, worden we als lezer getrakteerd op een poëtische taalrijkdom en een verbeeldingskracht die zijn ... In de luttele seconden van de crash ontstond er een scheur in tijd en ruimte. De kunst van het crashen, Peter Verhelst - Ebook - 9789044628043 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De kunst van het crashen | Peter Verhelst | ISBN: 9789044628036 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De kunst van het crashen; €11,99 . ISBN 9789044628043 Uitgever Prometheus Druk vanaf 1e Verschenen 23-02-2015 Taal Nederlands Bindwijze Ebook Rubriek Literatuur. De kunst van het crashen Peter Verhelst ... De kunst van het crashen. Peter Verhelst reed op de autosnelweg toen hij bij het inhalen over het wiel reed van een vrachtwagen. Hij ging drie keer over de kop, en overleefde wonderbaarlijk. In de luttele seconden van de crash ontstond er een scheur in tijd en ruimte. Verhelst beschrijft op weergaloze wijze de plekken en tijden waar hij tijdens het ongeval een glimp van opving. De kunst van het crashen is geen roman die gewaardeerd zal worden wanneer er een duidelijk en ongecompliceerd verhaal wordt verwacht. Het eerste en laatste deel over de crash voldoen daar nog in zekere mate aan, maar verder is de roman een bolwerk van fragmentarische verhalen die een ingewikkelde samenhang vertonen. Lees „De kunst van het crashen" door Peter Verhelst verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Peter Verhelst reed op de autosnelweg toen hij bij het inhalen over het losger...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Verhelst
DIMENSIE
9,84 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het crashen.pdf

OMSCHRIJVING

Peter Verhelst reed op de autosnelweg toen hij bij het inhalen over het losgeraakte wiel reed van een vrachtwagen. Hij ging drie keer over de kop, en overleefde wonderbaarlijk. In de luttele seconden van de crash ontstond er een scheur in tijd en ruimte.Verhelst beschrijft op weergaloze wijze de plekken en tijden waar hij tijdens het ongeval een glimp van opving. De ultieme ruimte waar alles samenkomt is het eiland Sandy - ‘een traumaruimte waar in comatijd wordt gerekend en dat zich bevindt op de lengte- en breedtegraden van alle plekken ter wereld waar alle levende wezens enkele seconden of enkele uren verloren. De vermisten, de vergeters, zij die vergeten zijn, de verliezers, de spoorlozen, de dodo’s, de mammoeten en de sokken.’De kunst van het crashen is een volstrekt originele roman, een tour de force vol verhalen-in-verhalen waarbij het geheel zo ontzettend veel groter is dan de optelsom van de delen. Naast het autobiografische element van de crash en het herstel, worden we als lezer getrakteerd op een poëtische taalrijkdom en een verbeeldingskracht die zijn gelijke niet kent.Over Geschiedenis van een berg (2013):‘Wonderlijke novelle.’ de Standaard ****‘Aanrader voor iedereen die een safari overweegt - of liever een taaltrip vanuit zijn luie zetel beleeft.’ knack ****Over De allerlaatste caracara ter wereld (2012):‘Verhelst bedrijft visueel proza en hij zal op dat vlak niet snel overtroffen worden. Een bewonderenswaardig boek.’ de Standaard *****‘De allerlaatste caracara ter wereld is magie.’ HumoOver Huis van de Aanrakingen (2010):‘Een bloedmooi boek.’ de Standaard ****‘Juist doordat Verhelst geen pasklare antwoorden geeft, word je aan het denken gezet. Verhelst schrijft goede, rake zinnen.’ Vrij NederlandPeter Verhelst (1962) is een Vlaams dichter, romancier en regisseur. Hij ontving voor zijn werk verscheidene prestigieuze prijzen, waaronder De Gouden Uil, de Vlaamse Cultuurprijs en de F. Bordewijkprijs voor zijn roman Tongkat (1999). Verhelst is onmiskenbaar een van de belangrijkste auteurs in de hedendaagse Nederlandse literatuur.

Wil je het boek lezen?De kunst van het crashen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Verhelst. Lezen De kunst van het crashen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN